Belgische gamefinale Red Bull Flick dit weekend in het Sportpaleis!

Amber Schepers-19 mei 2022 om 10:30

Antwerpen is deze week de place to be voor fans van het spel CS:GO. In het Sportpaleis verzamelen dit weekend alle internationale CS:GO-pro’s voor de PGL Antwerp Major. Ook ons Belgisch gametalent wordt op de proef gesteld tijdens de nationale finale van Red Bull Flick op zaterdag 21 mei in het Sportpaleis.

Counter-Strike: Global Offensive, beter bekend als CS:GO, is een competitieve first-person shooting game. Tijdens het Red Bull Flick toernooi worden de skills van verschillende teams op de proef gesteld in een twee tegen twee game van CS:GO. De teams spelen aan een waanzinnig tempo op speciaal ontworpen maps. Dit keer gaat de nationale finale door op de PGL Antwerp Major in het Sportpaleis.

70 teams schreven zich in voor de twee online qualifiers. Acht daarvan scoorden een plek in de nationale finale van nu zaterdag. Zij zullen alles op alles zetten om hun tegenstanders uit te schakelen en hun plek in de European Play-offs te veroveren. Het Sportpaleis in Antwerpen wordt omgetoverd tot een echt virtueel slagveld.

Wil jij de Belgische finale van Red Bull Flick live meevolgen? Dat kan hier!

Vanaf vandaag tot en met zondag kan je tijdens de PGL Antwerp Major ook terecht op de booth om zelf je CS:GO skills te testen!

Red Bull Content Pool

Releasedatum Star Wars Jedi: Survivor gelekt via Steam

Nico De Greef-05 december 2022 om 17:21

De releasedatum van de langverwachte game Star Wars Jedi: Survivor is gelekt op gaming platform Steam enkele dagen voor een officiële aankondiging zou plaatsvinden.

Electronic Arts en Respawn Entertainment waren van plan om aanstaande donderdag de releasedatum van Star Wars Jedi: Survivor (het vervolg op het succesvolle Jedi: Fallen Order uit 2018) aan te kondigen tijdens de Game Awards, maar dat plan lijkt nu in het water gevallen.

Eerder vandaag werd de Steam-pagina van het spel per ongeluk te vroeg geüpdate waardoor een heleboel nieuwe info over de game naar buiten is gekomen. Niet alleen de releasedatum van de game is nu bekend, maar ook info over de diverse pre-order bonussen.

Dankzij het lek weten we nu dat Star Wars Jedi: Survivor zal lanceren op 15 maart 2023 en dat de game beschikbaar komt in twee edities: een Standaard editie en Deluxe-editie. En daar zijn uiteraard ook enkele leuke pre-order bonussen bij inbegrepen: denk maar aan nieuwe outfit-skins voor Cal en BD-1, maar ook skins voor Cal's lightsaber én gloednieuwe vuurwapen.

Gamers die de Standaard-editie vooruitbestellen krijgen als extra een skin-pakket die is gebaseerd op de populaire jedi-meester Obi-Wan Kenobi, terwijl de Deluxe-editie, naast het Obi-Wan Kenobi pakket, ook pakketten omvat die gebaseerd zijn op Han Solo en Luke Skywalker.

1
2
3

Bizar: McDonald’s lanceert gamingstoel McCrispy

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 13:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en originele producten tegen. Vaak gaat het om producten of zaken waar niemand ook van gehoord heeft, maar dit nieuwe product komt van misschien wel dé bekendste fastfoodketen van de wereld: McDonald’s.

McDo dropt nu immers een McCrispy Gaming Chair op de markt. Het gaat dus wel degelijk om een comfy gamingstoel. Deze zwart-gele stoel is ontworpen voor multitaskers en is standaard voorzien van kussens voor je nek en steun in de onderrug. Maar hij is ook voorzien van twee modulaire armleuningen voor verschillende McDo-snacks. In die armleuning zit zelfs een verwarmingselement zodat je lekkere frietjes of Big Mac warm blijven tijdens het gamen!

Van deze speciale gamingstoel werden er maar vier gemaakt. Twee heeft McDo zelf al weggegeven aan bekende online gamers. De andere twee geven ze nu weg via hun officiële Facebook in een wedstrijd.

Ontdek meer