It's a wrap! Opnames 'Teen Wolf' zitten erop

Karen Luiken-19 mei 2022 om 06:00

De gloednieuwe film over ‘Teen Wolf’ is nog nooit zo dichtbij geweest. Op Twitter wordt bekendgemaakt dat de opnames van het langverwachte project er eindelijk op zitten.

“It’s a wrap”, zo valt te lezen in een tweet. “Een felicitatie aan de hele cast en crew om de beste roedel weer bij elkaar te brengen.”

De film is een vervolg op de serie ‘Teen Wolf’, die in 2011 in première ging en in het totaal zes seizoenen kreeg. In 2017 werd de show na honderd afleveringen afgesloten.

In de afgelopen maanden zijn al verschillende details over de film bekendgemaakt. We weten bijvoorbeeld dat het project in handen is van Paramount+ en dat kijkers terug worden gebracht naar Beacon Hills.

Met een volle maan op komst is er een angstaanjagend kwaad ontstaan. De wolven janken en roepen op tot de terugkeer van allerlei wezens die in het holst van de nacht van gedaante verwisselen. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall kan zowel nieuwe bondgenoten verzamelen als vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen de dodelijkste vijand ooit.

De cast bestaat uit een aantal bekende gezichten, waaronder Tyler Hoechlin, Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman en Dylan Sprayberry.

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Nieuwe actiefilm 'Civil War' op eerste plek na opening

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:03

Na vorig weekend al records te hebben verbroken in Nederland en de Verenigde Staten, blijkt ‘Civil War’ nu ook in ons land ontzettend populair. De gloednieuwe actiefilm staat na het openingsweekend op de eerste plek.

‘Civil War’ gaat over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De film is sinds 17 april in de Belgische bioscopen te zien.

Ontdek meer