Vierde seizoen 'Stranger Things' wordt langer dan voorgaande

Karen Luiken-19 mei 2022 om 05:58

Fans die lang hebben gewacht op het vervolg van ‘Stranger Things’ worden binnenkort rijkelijk beloond. Eerder was al bekend gemaakt dat het nieuwe seizoen uit negen afleveringen zou bestaan in plaats van de gebruikelijke acht. Maar nu heeft Vanity Fair nóg meer goed nieuws.

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ wordt opgedeeld in twee delen, waarvan het eerste op 27 mei verschijnt. Dat wisten we al. Wat nieuw is in dit verhaal, is dat de afleveringen niet 45 minuten duren zoals alle voorgaande afleveringen, maar minstens een uur. De allerlaatste aflevering duurt zelfs twee uur en heeft daarmee de speeltijd van een lange film.

“Hoe meer we schreven, hoe meer we ons realiseerden dat we meer tijd nodig hadden om onze onthullingen te doen”, zegt ‘Stranger Things’-bedenker Matt Duffer. “Gaandeweg wisten we dat we Netflix om negen afleveringen moesten vragen in plaats van acht. Toen we begonnen met filmen realiseerden we ons: dit worden megalange afleveringen.”

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer