Deze Marvel-series komen volgende maand naar Disney+

Karen Luiken-19 mei 2022 om 04:06

Het aanbod van Disney+ krijgt volgende maand een flinke update. Op 29 juni voegt de streamingsdienst meer Marvel live-action series toe aan het nu al uitgebreide assortiment.

Fans van superhelden hoeven zich deze zomer niet te vervelen. Over een week of zes kun je op de speciale Marvel-pagina van Disney+ kijken naar zes nieuwe titels. Naast ‘Daredevil’ gaat het om ‘Jessica Jones’, ‘Iron Fist’, ‘Luke Cage’, ‘The Defenders’ en ‘The Punisher’.

Met de 'nieuwe' titels wil Disney+ fans toegang geven tot meer uit de Marvel-collectie, allemaal op één plaats. Je vindt er ook al tientallen andere films en shows, zoals 'Captain America', ‘X-Men’, ‘Avengers’ en ‘Black Panther’.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer