Deze Marvel-series komen volgende maand naar Disney+

Karen Luiken-19 mei 2022 om 04:06

Het aanbod van Disney+ krijgt volgende maand een flinke update. Op 29 juni voegt de streamingsdienst meer Marvel live-action series toe aan het nu al uitgebreide assortiment.

Fans van superhelden hoeven zich deze zomer niet te vervelen. Over een week of zes kun je op de speciale Marvel-pagina van Disney+ kijken naar zes nieuwe titels. Naast ‘Daredevil’ gaat het om ‘Jessica Jones’, ‘Iron Fist’, ‘Luke Cage’, ‘The Defenders’ en ‘The Punisher’.

Met de 'nieuwe' titels wil Disney+ fans toegang geven tot meer uit de Marvel-collectie, allemaal op één plaats. Je vindt er ook al tientallen andere films en shows, zoals 'Captain America', ‘X-Men’, ‘Avengers’ en ‘Black Panther’.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer