Pure magie: eerste trailer van 'Harry Potter: Magic Awakened'

Dieter Blarinckx-23 augustus 2021 om 10:54

Potterheads en gamers, opgelet! Afgelopen weekend werd immers de eerste officiële trailer gedropt van de langverwachte nieuwe game 'Harry Potter: Magic Awakened'. De game zal speelbaar zijn op Android en iOS-apparaten en brengt jouw terug naar die magische wereld van de populaire tovenaarsleerling.

'Harry Potter: Magic Awakened' verschijnt vanaf 9 september eerst in de Aziatische landen zoals China en Japan. Wat later volgt ook de rest van de wereld.

Hoewel een exacte datum nog niet bekend is, lijkt het er wel op dat we niet lang meer hoeven wachten! Dus stay tuned voor magische updates!

Check de volledige trailer hieronder:

'Fifty Shades Freed' komt naar Netflix!

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:30

De gebeden van ‘Fifty Shades’-fans worden gehoord. De derde en laatste film uit de erotische reeks komt na veel geduld eindelijk naar Netflix. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er is meer: je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten!

In ‘Fifty Shades Freed’ zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia een prachtige toekomst tegemoet gaan. Althans, dat hopen ze. Er wordt al snel roet in het eten gegooid wanneer Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, in beeld komt. Hij wil wraak en doet er alles aan om dat te krijgen.

De film met Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen zal op 6 oktober op Netflix verschijnen.

Releasedatum en titel nieuwe ‘Fantastic Beasts’ bekend!

Dieter Blarinckx-22 september 2021 om 15:47

Potterheads, opgelet! Warner Bros., de studio achter 'Harry Potter' en 'Fantastic Beasts', heeft de titel en releasedatum bekendgemaakt van de gloednieuwe derde film in de 'Fantastic Beasts'-franchise!

'Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore', zo zal het nieuwe hoofdstuk in de magische franchise heten. Zoals de titel al doet vermoeden, zullen we eindelijk wat verder inzoomen op de geheimen van Dumbledore (Perkamentus in het Nederlands) en dat al vanaf 15 april 2022!

Helaas is er verder nog bitter weinig bekend over de nieuwe prent, dus blijf zeker tuned voor magische updates!

Ontdek meer