Pure magie: eerste trailer van 'Harry Potter: Magic Awakened'

Dieter Blarinckx-23 augustus 2021 om 10:54

Potterheads en gamers, opgelet! Afgelopen weekend werd immers de eerste officiële trailer gedropt van de langverwachte nieuwe game 'Harry Potter: Magic Awakened'. De game zal speelbaar zijn op Android en iOS-apparaten en brengt jouw terug naar die magische wereld van de populaire tovenaarsleerling.

'Harry Potter: Magic Awakened' verschijnt vanaf 9 september eerst in de Aziatische landen zoals China en Japan. Wat later volgt ook de rest van de wereld.

Hoewel een exacte datum nog niet bekend is, lijkt het er wel op dat we niet lang meer hoeven wachten! Dus stay tuned voor magische updates!

Check de volledige trailer hieronder:

Opnames ‘Black Panther: Wakanda Forever’ terug gestart

Dieter Blarinckx-16 januari 2022 om 08:59

Goed nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel & Disney hebben laten weten dat de opnames van de sequel op de monsterhit ‘Black Panther’, ‘Wakanda Forever’, terug gestart zijn. Actrice Letitia Wright, die in de film de zus van de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman speelt, keert terug in een belangrijkere rol. Er gaan zelfs roddels de ronde dat Marvel van plan is om haar de fakkel te laten overnemen van haar broer.

De productie werd meermaals stopgezet door de opflakkering van het coronavirus, maar als alles vanaf nu goed verloopt, zou de film dit najaar nog in de zalen te zien zijn.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Ontdek meer