Disney deelt eerste officiële beeld van 'Disenchanted'

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 18:05

Disneyfanaten, opgelet! Zopas werd namelijk de eerste officiële still uit 'Disenchanted' gedeeld via sociale media!

'Disenchanted' is het langverwachte vervolg op de succesvolle film 'Enchanted' uit 2007 en pikt het verhaal van Giselle en co weer op.

Hoewel er eerder al setbeelden werden gedropt, deelde Disney nu ook het eerste officiële beeld uit de film. Op de still zien we hoofdrolspeelster Amy Adams, met haar tegenspeelster en comedienne Maya Rudolph.

'Disenchanted' zal vanaf deze november te streamen zijn via Disney+.

Check het beeld hieronder:

Pure horror: eerste trailer van 'SMILE'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:44

Horrorfans, opgelet! Het belooft een angstaanjagend najaar te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, 'The Devil's Light', 'The Invitation' en 'Salem's Lot', maar ook deze horrorfilm komt binnenkort uit!

Vanaf eind september kan je immers in de bioscoop gaan griezelen met de gestoorde film 'SMILE'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Check de angstaanjagende trailer hieronder en ontdek 'm vanaf 28 september in de bioscoop.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Ontdek meer