Angelina Jolie verbreekt Instagramrecord!

Dieter Blarinckx-23 augustus 2021 om 10:42

Angelina Jolie zit nog maar enkele dagen op Instagram en heeft al meteen het record verbroken. Ze haalde in die eerste dag, na haar eerste post, maar liefst 3,5 miljoen volgers binnen. Ondertussen staat de teller al op 7,5 miljoen. Zo verbreekt ze het zotte record dat op naam stond van Jennifer Aniston. In haar eerste post deelde ze een brief van een Afghaans meisje:

"Op dit moment verliezen de Afghanen hun mogelijkheid om via sociale media vrij te communiceren. Daarom zit ik nu op Instagram, om hun verhalen te delen."

"Ik kreeg deze brief van een tienermeisje in Afghanistan. Op dit moment verliezen de Afghanen hun mogelijkheid om via sociale media vrij te communiceren. Daarom zit ik nu op Instagram, om hun verhalen te delen en de stemmen te laten horen van zij die wereldwijd vechten voor hun mensenrechten”, klinkt het bij Jolie.

Check de volledige post hieronder:

TikTok test nieuwe functie à la Twitter

Karen Luiken-18 januari 2022 om 07:23

TikTok is druk bezig met het testen van een gloednieuwe functie. Het gaat om een Repost-knop waarmee gebruikers hun favoriete video’s met anderen kunnen delen zonder er eigen content aan toe te moeten voegen. Volgens TechCrunch heeft het nieuwigheidje opvallend veel weg van Twitters retweet.

Het was al mogelijk om TikTok-filmpjes van anderen te delen op je eigen profiel. Dat kon enkel door er een eigen bijdrage aan toe te voegen. Maar dat laatste moet met de nieuwe functie dus gaan veranderen. Bedoeling is dat je straks je favoriete video’s van mede-TikTokkers kunt posten inclusief alle likes en reacties die daarbij horen.

De nieuwe Repost-knop zal te vinden zijn in het menu ‘Delen’, waar je normaal gesproken video’s naar vrienden kunt sturen via berichten. De vraag is alleen wanneer het zover is. De functie is momenteel alleen in betaversie beschikbaar voor een beperkt aantal TikTok-gebruikers.

(Photo by Solen Feyissa on Unsplash)

Ster uit '16 and Pregnant' overleden

Karen Luiken-17 januari 2022 om 09:03

Afschuwelijk nieuws voor de familie van Jordan Cashmyer. De realityster die bekend werd door haar deelname aan het MTV-programma ’16 and Pregnant’, is overleden.

Jordan werd slechts 26 jaar oud. Haar stiefmoeder Jessica meldt haar plotselinge overlijden op Facebook. “Gistereavond kreeg ik een telefoontje dat geen enkele ouder ooit wil. Mijn oudste geliefde dochter Jordan is overleden. Ze was pas 26 jaar oud. Onze harten zijn gebroken. Geen enkele ouder zou ooit een kind moeten verliezen.”

De familie vraagt om rust. “Begrijp alstublieft dat we privacy nodig hebben op dit moment. We zijn omringd door liefde en steun van onze kinderen, kleindochter Lyla en familieleden.”

Jordan deed in 2014 samen met haar toenmalige vriend Derek Taylor mee aan ’16 and Pregnant’. Haar familie was niet blij met de relatie en het koppel raakte nog voor de geboorte van hun dochter Genevieve Shae Taylor dakloos.

Na hun deelname aan de MTV-show gingen Jordan en Derek uit elkaar, om vervolgens in 2015 de voogdij van hun dochter over te dragen aan de moeder van Derek. Twee jaar later werd Jordan gearresteerd voor het bezit van drugs.

Ontdek meer