Dit zijn de eerste beelden van ‘Temptation Island: Love or Leave’

Dieter Blarinckx-23 augustus 2021 om 10:37

Zet je schrap voor een nieuwe portie drama, liefde, seks en temptation want deze vrijdag start het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave'!

Twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels geven elkaar de vrijheid om te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. Wie zal verliefd worden? Wie moet er gaan? Ontdek het vanaf vrijdag om 20u35 op Play5 en GoPlay.be.

Check de eerste beelden hier!

Tweede seizoen 'Tiger King' komt nog dit jaar naar Netflix

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:00

'Tiger King' keert terug naar je beeldbuis. De veelbesproken show komt binnenkort met een tweede seizoen naar Netflix. De streamingsdienst laat weten dat de nieuwe afleveringen nog dit jaar online verschijnen.

“Tiger King komt dit jaar terug”, zo klinkt het op Twitter. “Het tweede seizoen belooft net zoveel chaos en waanzin als het eerste.” Bij de tweet wordt een foto gedeeld van Joe Exotic. Hij zit momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uit wegens het plannen van een moord op Carole Baskin en dierenmishandeling.

Geruchten over een tweede seizoen van ‘Tiger King’ gingen al een tijdje rond, maar zijn nu pas bevestigd. Hoewel er nog niet veel over bekend is, lijken we uit een aankondigingsvideo van Netflix – waarin meerdere shows voorbij komen – te kunnen opmaken dat zowel Joe Exotic als Carole Baskin een comeback zal maken.

Geweldig nieuws voor fans van 'Emily in Paris'

Karen Luiken-24 september 2021 om 04:30

Netflix had geen beter nieuws kunnen delen dan het gedaan heeft. De streamingsdienst laat weten dat het tweede seizoen van ‘Emily in Paris’ nog dit najaar online zal komen. En om dat fantastische feitje te vieren, worden er ook meteen gloednieuwe beelden gedeeld.

Fans wachten al een behoorlijke tijd op nieuwe afleveringen. Het eerste seizoen verscheen in oktober vorig jaar en werd al snel één van de meest besproken series van Netflix. Het was dan ook niet de vraag óf er een tweede seizoen zou verschijnen, maar wanneer.

Daar krijgen we nu een antwoord op. Hoewel er nog geen precieze verschijningsdatum is, weten we inmiddels wel dat Emily en co nog voor het einde van het jaar hun nieuwe avonturen met ons zullen delen. We kunnen tien afleveringen verwachten van een half uur per stuk. Lily Colins speelt opnieuw de hoofdrol.

Ontdek meer