Verloofde Britney Spears wil 'familie snel uitbreiden'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:55

Sam Ashgari is vastbesloten zijn familie met Britney Spears snel te zullen uitbreiden. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend hun ongeboren kindje te zijn verloren door een miskraam.

Via een bericht op Instagram laat Sam weten blij te zijn met alle steun die hij en Britney na het verdrietige nieuws hebben ontvangen. “We hebben jullie support gevoeld. We denken positief en gaan verder met onze toekomst”, klinkt het. “Het is moeilijk, maar we zijn niet alleen. Bedankt voor het respecteren van onze privacy. We zullen ons gezin binnenkort uitbreiden.”

Britney en Sam schreven zaterdag in een bericht dat ze hun ‘wonderbaby’ zijn verloren. “Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder", aldus het koppel. "Onze liefde voor elkaar houdt ons sterk.”

Tom Holland en Zendaya plannen serieuze toekomst samen

Karen Luiken-24 november 2022 om 07:38

Tom Holland en Zendaya zijn zielsgelukkig. Ruim een jaar nadat hun relatie openbaar werd, worden de tortelduifjes steeds serieuzer over hun toekomst samen. Volgens een bron van US Weekly hebben de twee permanente plannen met elkaar.

“Ze zijn aan het settelen en zijn absoluut aan het plannen voor een echte toekomst samen”, aldus de insider. Komt er een bruiloft? Wordt er gedacht aan kindjes? Het lijkt er allemaal aan te zitten komen.

Een jaar geleden bekende ‘Spider-Man’-acteur Tom al dat hij graag wil trouwen en een gezinnetje wil starten. In een gesprek met Total Film Magazine gaf hij toe ‘zielsgelukkig en verliefd’ te zijn.

Familie Meiland koopt nieuw pension

Karen Luiken-24 november 2022 om 07:27

De familie Meiland heeft weer een nieuw optrekje gekocht. Shownieuws bevestigt dat het gaat om een pension in het Nederlandse plaatsje Noordwijk.

Het pension is gelegen op loopafstand van het centrum van Noordwijk, maar ligt ook dicht bij de zee en boulevard. De familie heeft er bijna 1,5 miljoen euro voor betaald.

Het is nog niet bekend wat Martien en Erica met het pension gaan doen. Vermoed wordt dat de woning centraal zal staan in het onlangs aangekondigde nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’.

Ontdek meer