Drugsdealer Mac Miller veroordeeld tot 17,5 jaar celstraf

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:21

Een man die betrokken was bij de drugsdeal die leidde tot de overdosis waardoor Mac Miller overleed, is veroordeeld tot 17,5 jaar celstraf.

De man in kwestie heet Stephen Andrew Walter en is 48 jaar oud. Hij is één van de drie mensen die zijn aangeklaagd voor de dood van Mac Miller. De rapper werd in september 2018 bewusteloos gevonden in zijn huis in Californië. Hij stierf op 26-jarige leeftijd.

Stephen Andrew Walter heeft schuld bekend en toonde in de rechtbank in Los Angeles berouw. “Ik neem de verantwoordelijkheid voor alles wat er is gebeurd”, zei hij volgens Rolling Stone.

Een andere drugsdealer die in deze zaak is veroordeeld, Ryan Reavis, krijgt een gevangenisstraf van 11 jaar. De derde verdachte, Cameron James Pettit, moet nog voor de rechter verschijnen.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer