Zien: eerste trailer 'She-Hulk' gedropt!

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 05:02

Spannend nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel Studios heeft zopas de eerste trailer gedropt van de nieuwe serie ’She-Hulk: Attorney at Law’! De gloednieuwe serie zal vanaf 17 augustus te streamen zijn via Disney+.

Actrice Tatiana Maslany, vooral bekend van ‘Orphan Black’, heeft de hoofdrol te pakken en krijgt dus een groene make-over voor de serie. En opvallend detail: She-Hulk is áltijd groen, in tegenstelling tot haar mannelijke tegenhanger Bruce Banner. En die Bruce Banner zien we ook even in de trailer!

Check ‘m hieronder en stream ‘She-Hulk: Attorney at Law’ vanaf 17 augustus via Disney+.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer