Kinepolis organiseert een volledige 'After'-marathon!

Dieter Blarinckx-23 augustus 2021 om 10:22

De Belgische bioscoopketen Kinepolis organiseert op 1, 4 en 5 september een heuse marathon van de 'After'-films! Het gaat om 'After', 'After We Collided' en het gloednieuwe hoofdstuk 'After We Fell'.

In dit laatste nieuwe deel staan Tessa en Hardin met hun rug tegen de muur. Tessa krijgt haar droomjob aangeboden in Seattle, en maakt zich klaar om te verhuizen. Hardin kan z’n jaloezie amper de baas, en zijn onvoorspelbare gedrag bereikt ongeziene hoogtes. De plotse terugkeer van Tessa’s vader en schokkende onthullingen over Hardin’s familie, stellen hun relatie nog verder op de proef.

Voor een ticket betaal je zo'n 25,95 euro aan normaal tarief. Mensen met een studentenkaart betalen 3 euro minder. Hier kan je alle info terugvinden!

Chateau van de Meilandjes eindelijk verkocht

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:26

Het heeft behoorlijk wat geduld en stress gekost, maar het kasteel van de familie Meiland is eindelijk verkocht. Dat laten de realitysterren weten aan Shownieuws.

Het verkopen van het chateau was geen gemakkelijke opgave. Er waren lange tijd wel geïnteresseerden voor het enorme pand in Frankrijk, maar niemand bleek écht serieus. Op een gegeven moment hebben Martien en Erica er dan ook voor moeten kiezen de prijs te verlagen van dik 1 miljoen euro naar ‘slechts’ 795.000 euro.

Dat heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen. “Het is voor elkaar. Het chateau is verkocht”, vertelt Erica. Martien vertelt dat de kopers Nederlandse mensen zijn. “Het heeft heel goed uitgepakt. Het is een heel leuke familie met een vrouw en man. Die hebben drie dochters, waarvan twee dochters met mannen en kinderen. Die gaan helemaal leuk, definitief, op het chateau wonen.”

Welke prijs de familie uiteindelijk voor het kasteel heeft gekregen, is niet bekend.

Verkoop boek Ali B stilgelegd na beschuldigingen

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:13

‘De Ali B-methode’, een zelfhulpboek waarin Ali B levenslessen deelt, wordt niet langer verkocht. De uitgever van het werk heeft de verkoop stilgelegd na de beschuldigingen die zijn binnen gekomen over de rapper.

In een aflevering van ‘BOOS’ die gisteren op YouTube verscheen, wordt Ali B door meerdere vrouwen beschuldigd van verkrachting, intimidatie en aanranding. De uitgever van het boek ‘De Ali B-methode’ zegt geschrokken te zijn en neemt een drastische beslissing.

“Maven Publishing is geschokt door de ernstige beschuldigingen die zijn bekendgemaakt in het programma ‘BOOS’. We leggen de verkoop van ‘De Ali B-methode’ per direct stil”, zo klinkt het in een verklaring.

Ontdek meer