Warner houdt spoedvergadering om Amber Heard te schrappen uit ‘Aquaman 2’

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 14:40

Je kan er haast niet naast kijken op sociale media en in de pers: overal zie je wel iets over de rechtszaak tussen Actrice Amber Heard en haar ex-man Johnny Depp. Die laatste werd geschrapt uit ‘Fantastic Beasts’, maar nu zouden er ook sancties volgen voor Amber Heard.

Hoewel Heard binnenkort te zien zal zijn in ‘Aquaman 2’, lijkt het er toch op dat Warner met spoed samenkomt om te bekijken wat ze moeten doen met haar personage. De online petitie om Amber volledig te schrappen uit de film haalde zopas over de 4,5 miljoen handtekeningen. Logisch dus dat Warner even gaat beraadslagen over wat ze nu net moeten doen…

De film zou normaal eind dit jaar in de bioscopen te zien moeten zijn...

Dat krijgt ongetwijfeld nog een staartje!

Jade en Gio zijn uit elkaar

Karen Luiken-08 december 2022 om 17:50

Verdriet in YouTube-land. Jade en Gio hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat maken de twee bekend via social media.

“Wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar. We hebben besloten om uit elkaar te gaan”, aldus Jade op Instagram.

Het was volgens de YouTubers geen makkelijke beslissing, maar wel eentje die voor zowel Jade als Gio beter zal zijn. “We houden nog steeds super veel van elkaar”, zo klinkt het. “En ik ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far.”

Gio heeft ook een video over de break-up op YouTtube gezet. Daarin zegt hij dat het al een tijdje niet meer lekker liep tussen de twee.

Zien: teaser nieuwe film met Robert Pattinson online

Dieter Blarinckx-08 december 2022 om 15:48

'Twilight'-acteur Robert Pattinson was onlangs nog te zien in 'Tenet' en 'The Batman', maar nu werd er al een teaser gedropt van zijn gloednieuwe film: het aankomende sci-fi epos 'Mickey 17'.

In de film van regisseur Bon Joon-Ho speelt Pattinson de rol van Mickey Barnes, een gestorven man die weer tot leven wordt gebracht in een nieuw lichaam. De teaser onthult helemaal nog niet veel. Het enige wat we te zien krijgen is Mickey die ontwaakt in een zeer futuristische kamer.

Naast Pattinson zijn er ook rollen weggelegd voor Toni Colette en Mark Ruffalo.

'Mickey 17' zal in maart 2024 te zien zijn in de bioscoop.

Check de kleine teaser hieronder:

Ontdek meer