Warner houdt spoedvergadering om Amber Heard te schrappen uit ‘Aquaman 2’

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 14:40

Je kan er haast niet naast kijken op sociale media en in de pers: overal zie je wel iets over de rechtszaak tussen Actrice Amber Heard en haar ex-man Johnny Depp. Die laatste werd geschrapt uit ‘Fantastic Beasts’, maar nu zouden er ook sancties volgen voor Amber Heard.

Hoewel Heard binnenkort te zien zal zijn in ‘Aquaman 2’, lijkt het er toch op dat Warner met spoed samenkomt om te bekijken wat ze moeten doen met haar personage. De online petitie om Amber volledig te schrappen uit de film haalde zopas over de 4,5 miljoen handtekeningen. Logisch dus dat Warner even gaat beraadslagen over wat ze nu net moeten doen…

De film zou normaal eind dit jaar in de bioscopen te zien moeten zijn...

Dat krijgt ongetwijfeld nog een staartje!

Zien: Julia Roberts en George Clooney in 'Ticket to Paradise'

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 07:51

Het is al even geleden dat we Julia Roberts in een romantische komedie zagen, maar daar komt binnenkort verandering in met de hilarische romantische komedie 'Ticket to Paradise'!

George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

'Ticket to Paradise' zal deze herfst te zien zijn in de Vlaamse bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Veel kritiek op wassen beeld Billie Eilish

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:03

Billie Eilish is sinds kort te bewonderen in het Hollywood Wax Museum. De zangeres heeft een wassenbeeld gekregen en hoewel dat natuurlijk leuk bedoeld is, zijn fans not amused.

Het beeld lijkt volgens fans in de verste verte niet op Billie Eilish. Foto’s van de replica gaan inmiddels viral op social media. In tweets klinkt massaal kritiek.

“Degene die het wassenbeeld van Billie Eilish heeft gemaakt, zou ontslagen moeten worden”, zegt iemand. “Wie is dit?”, vraagt een ander zich af, terwijl een derde persoon zegt: “Dat is nauwelijks Billie Eilish”.

Ontdek meer