Dit is de hoofdrolspeler van nieuwe ‘Hunger Games’-film

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 14:31

Lionsgate, de producent achter de ‘The Hunger Games’-franchise, heeft eindelijk onthuld welke acteur in de huid zal kruipen van Coriolanus Snow voor de spin-off van de franchise.

Acteur Tom Blyth zal voor deze nieuwe prequelfilm de rol van Snow op zich nemen. ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’, zal het verhaal vertellen van hoe een jongere Snow aan de macht kwam en uiteindelijk president werd.

"Coriolanus Snow is veel dingen - een overlevende, een loyale vriend, een moordenaar, een kind dat snel verliefd wordt en een jongeman die ambitieus is tot op het bot. De blik die Tom heeft op het personage toonde ons alle complexe dubbelzinnigheden van deze jongeman terwijl hij verandert in de tiran die hij zou worden", klinkt het bij Lionsgate.

De nieuwe film zou normaal vanaf november 2023 te zien zijn in de bioscoop!

Emma Roberts gecast in spin-off 'Spider-Man'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 17:45

Goed nieuws voor de fans van Emma Roberts, want er werd net bekendgemaakt dat ze gecast is in 'Madame Web', een spin-off van de 'Spider-Man'-franchise!

Roberts vervoegt dus Dakota Johnson en Sydney Sweeney als hoofdcast van de opkomende Marvelfilm 'Madame Web'.

In de stripverhalen van Marvel is Madame Web een oudere vrouw met myasthenia gravis, een ziekte waardoor ze levenslang aan een levenshulpapparaat hangt. Dat apparaat heeft de vorm van een spinnenweb.

Voorlopig is nog niet geweten of de film zou focussen op de oudere versie van het personage, of ze met Dakota Johnson als hoofdrolspeelster een meer jongere versie zullen neerzetten.

De film zou eind 2023 in de zalen te zien zijn.

'FOMO' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:40

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan griezelen met de Vlaamse horror- en influencerfilm 'FOMO'. Het verhaal werd bedacht door Maximiliaan Verheyen en de hoofdrollen worden gespeeld door influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Steffi Merci, Leonard Santos, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Hariette Sylva en Gilles Van Hecke.

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

'FOMO' kan je nu ontdekken in een bioscoop bij jou in de buurt! Meer info & tickets kan je hier vinden.

Check hieronder de trailer, als je durft tenminste ;-)!

Ontdek meer