Dit is de hoofdrolspeler van nieuwe ‘Hunger Games’-film

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 14:31

Lionsgate, de producent achter de ‘The Hunger Games’-franchise, heeft eindelijk onthuld welke acteur in de huid zal kruipen van Coriolanus Snow voor de spin-off van de franchise.

Acteur Tom Blyth zal voor deze nieuwe prequelfilm de rol van Snow op zich nemen. ‘The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’, zal het verhaal vertellen van hoe een jongere Snow aan de macht kwam en uiteindelijk president werd.

"Coriolanus Snow is veel dingen - een overlevende, een loyale vriend, een moordenaar, een kind dat snel verliefd wordt en een jongeman die ambitieus is tot op het bot. De blik die Tom heeft op het personage toonde ons alle complexe dubbelzinnigheden van deze jongeman terwijl hij verandert in de tiran die hij zou worden", klinkt het bij Lionsgate.

De nieuwe film zou normaal vanaf november 2023 te zien zijn in de bioscoop!

Toch geen vervolg van ‘The Holiday’

Karen Luiken-07 december 2022 om 06:23

Helaas. Het nieuws dat gisteren het beste nieuws van de dag leek te zijn, blijkt niet te kloppen. Ondanks de eerdere geruchten komt er géén vervolg op de kerstfilm ‘The Holiday’.

Het was gisteren een van de headliners: ‘The Holiday’ krijgt een sequel. De vier hoofdrolspelers Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law en Jack Black zouden allemaal een comeback maken. De opnames moesten volgend jaar starten.

Maar nu blijkt dus dat er helemaal geen opnames komen. Kate Winslet heeft in een gesprek met People gezegd dat de geruchten niet kloppen. “Ik hoor hier nu voor het eerst over”, is haar reactie. “Niemand die betrokken was bij de eerste film, heeft het over dit vervolg gehad.”

En ook regisseur Nancy Meyers ontkent alles. “Ik krijg hier heel veel berichtjes over”, schrijft ze op Instagram. “Het spijt me, maar de geruchten kloppen niet.”

Kerstfilm 'The Holiday' krijgt een vervolg

Karen Luiken-06 december 2022 om 07:19

Wie kent ‘m niet: ‘The Holiday’, een van de meest klassieke kerstfilms ooit. De titel verscheen zeventien jaar geleden en maakt nu – eindelijk – een comeback. The Sun meldt dat er een sequel in de maak is.

‘The Holiday’ gaat over twee liefdesverhalen die door elkaar lopen. Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black spelen de hoofdrollen. Volgens een bron zijn ‘de belangrijkste talenten allemaal aanwezig bij het vervolg’.

“Het plan is om volgend jaar te beginnen met filmen. De opnames zullen voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk en Europa plaatsvinden”, aldus een insider. “Het wordt grappig, aangrijpend en hartverwarmend. Precies wat iedereen wil voor kerstmis.”

Ontdek meer