Jij komt toch ook naar Sunset Festival?

Esther Lapin-23 augustus 2021 om 09:51

Deze zaterdag 28 augustus vindt the party edition van Sunset Festival plaats. TAGMAG host de mainstage.
Verwacht dus maar een spetterend feest met de leukste artiesten!

De line-up liegt er niet om: er zal ambiance zijn!
Met namen zoals: Arthur Lewis Ft. Gerben Tuerlinckx, 5NAPBACK, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Mark With A K & MC Chucky, OmdatHetKanSoundsystem & Average Rob kan dat ook niet anders.

Naast deze geweldige line-up zullen er ook TAGMAG gezichten aanwezig zijn! Jaël Ost & Aidan De Groeve gaan samen met jullie de tijd van hun leven beleven. Eindelijk terug dansen! Eindelijk terug feesten!

De ticketverkoop gaat hard, maar gelukkig voor jou zijn er nog enkele tickets beschikbaar. Haast je dus snel naar de website en bemachtig jouw plaatsje op de weide. Tot dan!

Sunset Festival: The Party Edition op zaterdag 28 augustus in De Lilse Bergen in Gierle.

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer