Megan Fox knipt gat in jumpsuit om seks te hebben

Amber Schepers-17 mei 2022 om 14:30

Dat de Billboard Music Awards 2022 dit jaar opnieuw een groot succes werden, was al duidelijk, maar voor één koppel werd het wel een erg speciale avond. Tijdens de after-party van het event gebeurde er iets heel opmerkelijk met de jumpsuit van de Amerikaanse actrice Megan Fox.

De after-party van de Billboard Music Awards werd voor actrice Megan Fox (36) en haar geliefde Machine Gun Kelly (32) ongetwijfeld een stevig feestje. Als we Fox mogen geloven, draaide de avond uit tot een wilde vrijpartij. De ‘Jennifer's body’ actrice droeg een fel blauwe designer jumpsuit naar het event, maar die bleef niet lang intact.

Op Instagram post de actrice een hele resem foto’s van de Billboard Music Awards 2022 in Las Vegas. Tussen die fotocollectie zit er één screenshot die er voor fans wel heel erg uitspringt.

In de screenshot kan je een gesprek lezen tussen Megan en haar stylist Maeve Reilly. In het gesprek onthult de actrice dat ze een gat in de jumpsuit heeft geknipt om seks te kunnen hebben met haar partner. "Was deze blauwe outfit duur omdat we net een gat in het kruis hadden gesneden zodat we seks konden hebben", schrijft Megan Fox. Gelukkig kon haar stylist erom lachen: "Ik haat je", stuurde ze terug met drie lachende emoji's. "Ik zal het repareren."

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer