Derde seizoen ‘Bridgerton’ gaat over Colin en Penelope

Karen Luiken-17 mei 2022 om 04:59

Het is eindelijk bekend om welke personages het derde seizoen van ‘Bridgerton’ zal draaien. Na Daphne en Anthony is het nu de beurt aan Colin, die zijn liefdesverhaal beleeft met Penelope Featherington.

In het derde seizoen krijgen kijkers volgens Netflix te zien hoe de vriendschap tussen Colin en Penelope mogelijk tot meer opbloeit terwijl Penelope haar dubbelleven als Lady Whistledown in evenwicht houdt.

Actrice Nicola Coughlan, die Penelope speelt in de serie, is blij dat het nieuws eindelijk bekend is. “Net als Lady Whistledown heb ik al geruime tijd een geheim voor me moeten houden en ik kan jullie allemaal bevestigen dat het derde seizoen over het liefdesverhaal van Colin en Penelope gaat”, zegt ze volgens E! News.

Colin wordt gespeeld door Luke Newton. Hij is er klaar voor om in de nieuwe afleveringen centraal te staan. “Er is zoveel liefde voor die relatie”, zegt hij tegen Tudum. “Dat brengt druk met zich mee, want er zijn mensen die heel enthousiast zijn over dit verhaal om naar de voorgrond te komen. Maar ik word er ook blij van.”

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer