Fall Guys komt in juni naar Xbox en Nintendo Switch!

Nico De Greef-16 mei 2022 om 18:04

De knotsgekke partygame Fall Guys: Ultimate Knockout krijgt er binnenkort een heleboel nieuwe spelers bij want de gamehit van 2020 komt op 21 juni ein-de-lijk ook naar Xbox-consoles en Nintendo Switch!

Ongeveer twee jaar na de release van de game op de platformen PlayStation 4 en Steam kunnen ook Switch en Xbox-spelers binnenkort genieten van het chaotische battle royal-spelletje Fall Guys: Ultimate Knockout. En je hoeft er geen cent voor te betalen, want het spel schakelt permanent over naar free-to-play*!

In Fall Guys racen (of beter gezegd: stuiteren, vallen en rollen) maximaal 60 spelers in een grote arena genaamd de "Blunderdome" langs bizarre obstakels en uitdagende parcours om de finishlijn te halen. Dit blijft zich herhalen tot er uiteindelijk 1 speler overblijft die de felbegeerde kroon mee naar huis neemt.

Fall Guys ontvangt net als vele andere soortgelijke spellen regelmatig nieuwe content in de vorm van seizoenen die telkens rond een thema draaien. Zo stonden eerdere seizoenen al in het teken van onder meer de Middeleeuwen en de jungle en draait het huidige seizoen rond het thema feestvieren.

Zien we jou op 21 juni in de Blunderdome?

*Spelers die al over een kopie van Fall Guys beschikken vóór de omschakeling naar free-to-play op 21 juni, krijgen een gratis "Legacy DLC-pack" met daarin een aantal cosmetische skins, alsook gratis toegang tot de Premium Season Pass (een 'supersized' versie van de standaard seizoenspas die spelers kunnen aankopen met echt geld of in-game currency) van het eerstvolgende nieuwe seizoen.

Bizar: McDonald’s lanceert gamingstoel McCrispy

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 13:57

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en originele producten tegen. Vaak gaat het om producten of zaken waar niemand ook van gehoord heeft, maar dit nieuwe product komt van misschien wel dé bekendste fastfoodketen van de wereld: McDonald’s.

McDo dropt nu immers een McCrispy Gaming Chair op de markt. Het gaat dus wel degelijk om een comfy gamingstoel. Deze zwart-gele stoel is ontworpen voor multitaskers en is standaard voorzien van kussens voor je nek en steun in de onderrug. Maar hij is ook voorzien van twee modulaire armleuningen voor verschillende McDo-snacks. In die armleuning zit zelfs een verwarmingselement zodat je lekkere frietjes of Big Mac warm blijven tijdens het gamen!

Van deze speciale gamingstoel werden er maar vier gemaakt. Twee heeft McDo zelf al weggegeven aan bekende online gamers. De andere twee geven ze nu weg via hun officiële Facebook in een wedstrijd.

Dit zijn de genomineerden voor The Game Awards 2022

Nico De Greef-30 november 2022 om 22:51

In aanloop naar de jaarlijkse uitreiking van The Game Awards, dat ook wel vergeleken wordt als de Oscars voor videogames, heeft de organisatie achter het evenement recent de genomineerden bekendgemaakt. Koplopers dit jaar zijn 'God of War Ragnarök' van Santa Monica Studio met 10 nominaties en 'Elden Ring' van FromSoftware met 7 nominaties.

In de nacht van 8 op 9 december vinden The Game Awards 2022 plaats en zullen er naar jaarlijkse traditie tal van awards worden uitgereikt in meer dan 30 categorieën. Zo zal er onder meer beslecht worden wie de beste actiegame van het jaar in handen heeft en wie er de beste soundtrack heeft afgeleverd.

Maar de belangrijkste prijs om binnen te slepen is uiteraard die van Game of the Year, welke wordt uitgereikt aan een game die op alle vlakken weet uit te blinken. Ook dit jaar werden er zes titels verkozen door een jury bestaande uit meer dan honderd media en die elk dus een even grote kans maken om te winnen. Deze titels zijn:

  • A Plague Tale: Requiem
  • Elden Ring
  • God of War Ragnarök
  • Horizon: Forbidden West
  • STRAY
  • Xenoblade Chronicles 3

Over iets minder dan twee weken wordt in het Microsoft Theater in Los Angeles onthuld wie er naar huis gaat met de felbegeerde award. Stemmen op je favoriet kan nog tot en met 8 december via de officiële website.

Ontdek meer