Fall Guys komt in juni naar Xbox en Nintendo Switch!

Nico De Greef-16 mei 2022 om 18:04

De knotsgekke partygame Fall Guys: Ultimate Knockout krijgt er binnenkort een heleboel nieuwe spelers bij want de gamehit van 2020 komt op 21 juni ein-de-lijk ook naar Xbox-consoles en Nintendo Switch!

Ongeveer twee jaar na de release van de game op de platformen PlayStation 4 en Steam kunnen ook Switch en Xbox-spelers binnenkort genieten van het chaotische battle royal-spelletje Fall Guys: Ultimate Knockout. En je hoeft er geen cent voor te betalen, want het spel schakelt permanent over naar free-to-play*!

In Fall Guys racen (of beter gezegd: stuiteren, vallen en rollen) maximaal 60 spelers in een grote arena genaamd de "Blunderdome" langs bizarre obstakels en uitdagende parcours om de finishlijn te halen. Dit blijft zich herhalen tot er uiteindelijk 1 speler overblijft die de felbegeerde kroon mee naar huis neemt.

Fall Guys ontvangt net als vele andere soortgelijke spellen regelmatig nieuwe content in de vorm van seizoenen die telkens rond een thema draaien. Zo stonden eerdere seizoenen al in het teken van onder meer de Middeleeuwen en de jungle en draait het huidige seizoen rond het thema feestvieren.

Zien we jou op 21 juni in de Blunderdome?

*Spelers die al over een kopie van Fall Guys beschikken vóór de omschakeling naar free-to-play op 21 juni, krijgen een gratis "Legacy DLC-pack" met daarin een aantal cosmetische skins, alsook gratis toegang tot de Premium Season Pass (een 'supersized' versie van de standaard seizoenspas die spelers kunnen aankopen met echt geld of in-game currency) van het eerstvolgende nieuwe seizoen.

Game Disney Mirrorverse nu beschikbaar!

Dieter Blarinckx-25 juni 2022 om 07:57

Disney Mirrorverse is zopas officieel gelanceerd voor je smartphone! In dit magische mobiele RPG-spel kunnen gebruikers een team samenstellen van hun favoriete Disney- en Pixar-personages om het Mirrorverse te verdedigen.

In een van de eerste missies die beschikbaar zijn, moeten gamers samenwerken met Anna, Elsa, Woody en Buzz om een krachtbron in het Mirrorverse te beschermen tegen de bad guys van de game. Naarmate gebruikers meer quests en verhaalhoofdstukken voltooien, spelen ze meer beloningen en progressie-items vrij om hun team van Mirrorverse Guardians te verbeteren en aan te passen.

Kom elke maand terug om speciale personages vrij te spelen, waaronder nu zelfs Zurg uit 'Lightyear'.

Disney Mirrorverse is nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play.

Populaire game Ghost of Tsushima krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 07:21

Eén van de meest populaire en spraakmakende games van de afgelopen twee jaar, is ongetwijfeld de samurai-game Ghost of Tsushuma. En het lijkt erop dat producer Sucker Punch bezig is met een sequel!

Zo’n twee maanden geleden werden er immers een aantal vacatures gedropt bij Sucker Punch, die doen vermoeden dat er een dedicated team aan het werken is op Ghost of Tsushima 2. Eén van de vereisten van de jobs is dat sollicitanten de eerste game hebben gespeeld en vertrouwd zijn met de avonturen van hoofdpersonage Jin Sakai. Alles wijst er dus op dat er een vervolg op de game in de maak is!

Een officiële bekendmaking blijft voorlopig wel nog uit. Maar er zal ongetwijfeld snel nieuws volgen!

Ontdek meer