Zien: winnende Eurosonglied wordt strijdlied

Dieter Blarinckx-16 mei 2022 om 17:01

Afgelopen weekend won Oekraïne het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Stefania’. En dat nummer is ineens omgevormd tot het strijdlied van de Oekraïense soldaten. Het kanaal VRT NWS plaatste er een video van op sociale media.

Op de video is te zien hoe de soldaten het winnende lied ‘Stefania’ uit volle borst meezingen aan het front van de oorlog met Rusland. Op sommige beelden is zelfs te zien dat enkele soldaten een gitaar in de hand hebben genomen en zo hun medesoldaten begeleiden.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Mattel lanceert speciale David Bowie-pop

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 14:20

De iconische artiest David Bowie wordt door Mattel - de producent achter Barbie - geëerd met een eigen speciale pop.

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Bowie's album 'Hunky Dory', lanceert Mattel nu de Bowie-Barbie. Mattel wil zo de iconische artiest eren voor zijn bijdrage aan de muziekwereld.

De pop zal enkel verkrijgbaar zijn via MattelCreations.com en Amazon en zal zo'n 50 dollar kosten. Er zit wel een limiet op van 2 exemplaren per persoon.

David Bowie overleed in 2016 aan kanker, hij werd 69.

Ontdek meer