Zien: winnende Eurosonglied wordt strijdlied

Dieter Blarinckx-16 mei 2022 om 17:01

Afgelopen weekend won Oekraïne het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Stefania’. En dat nummer is ineens omgevormd tot het strijdlied van de Oekraïense soldaten. Het kanaal VRT NWS plaatste er een video van op sociale media.

Op de video is te zien hoe de soldaten het winnende lied ‘Stefania’ uit volle borst meezingen aan het front van de oorlog met Rusland. Op sommige beelden is zelfs te zien dat enkele soldaten een gitaar in de hand hebben genomen en zo hun medesoldaten begeleiden.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

K3 lanceert avondshow voor volwassenen

Dieter Blarinckx-06 december 2022 om 14:05

Wie luidkeels kan meezingen met hits zoals ‘Oya LéLé’, ‘Heyah Mama!’ of ‘MaMaSé!’, gaan we nu héél blij maken. Er komt namelijk een heuse avondshow van K3, enkel voor volwassenen!

Tijdens K3 Live Late Night brengen Hanne, Marthe en Julia de grootste K3-hits, speciaal voor hun volwassen fans. De show zal doorgaan op vrijdag 21 juli in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

De meisjes van K3 zullen er begeleid worden door een live band en helemaal uit de bol gaan op de grootste hits van vroeger en nu.

Tickets zullen vanaf 9 december 10u te koop zijn via deze website. Er zijn staanplaatsen op het middenplein, alsook feestspats in de tribune.

Travis Scott komt naar ons land

Dieter Blarinckx-06 december 2022 om 12:38

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse rapper Travis Scott, want die komt volgend jaar naar ons land. In de zomer staat hij immers op het podium van Les Ardentes.

Het Luikse festival kondigde zopas aan dat Travis Scott de headliner zal zijn van hun aankomende editie in 2023. Het zal de eerste keer zijn dat Travis Scott op een Belgisch festival zal staan. Normaal kwam hij in 2018 naar Pukkelpop, maar annuleerde dan last-minute zijn optreden.

Les Ardentes zal plaatsvinden tussen donderdag 6 juli tot en met zondag 9 juli, maar Travis Scott zal op vrijdag 7 juli op het hoofdpodium staan. De ticketverkoop start aanstaande donderdag om 11u.

Hier blijf je op de hoogte!

Ontdek meer