Disney deelt gloednieuwe trailer van 'The Orville: New Horizons'

Dieter Blarinckx-16 mei 2022 om 16:42

Het derde seizoen van de komische sci-fiserie ‘The Orville’ is op komst! Disney deelde immers zopas de eerste trailer van ‘The Orville: New Horizons’!

Het verhaal van seizoen drie speelt zich 400 jaar in de toekomst af. De bemanning van de U.S.S. Orville zet hun verkenningsmissie voort, terwijl ze navigeren door zowel de mysteries van het universum als de complexiteit van hun eigen relaties.

De cast, waaronder Peter Macon, Scott Grimes, maker en schrijver Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Jessica Szohr, J Lee, Mark Jackson en Chad L. Coleman hernemen in rollen in seizoen drie.

Check de trailer hieronder en stream ‘m vanaf 2 juni via Disney+.

Tweede seizoen 'Star Wars: The Bad Batch' uitgesteld naar januari

Nico De Greef-07 december 2022 om 15:41

Het tweede seizoen van Star Wars: The Bad Batch is uitgesteld naar januari. Dat maakt Disney bekend in een nieuwe trailer voor de reeks.

Het tweede seizoen van de animatieserie had eigenlijk deze herfst moeten verschijnen maar wordt met enkele weken uitgesteld. Het nieuwe seizoen zal dan ook niet langer dit jaar te zien zijn, maar pas op 4 januari in première gaan op streamingdienst Disney+.

Star Wars: The Bad Batch gaat over een groepje genetisch geavanceerde kloonsoldaten, bekend als Clone Force 99, die proberen te overleven in een steeds veranderd sterrenstelsel in de nasleep van de kloonoorlog.

Eerder werd al onthuld dat het tweede seizoen een kleine tijdsprong zou maken en een handjevol verse beelden geven ons nu nog meer juicy details over het verhaal van het aankomende seizoen. Zo laat de trailer onder meer zien dat de Bad Batch op pad zullen worden gestuurd om een overval te plegen die hun toekomst moet gaan verzekeren, maar ook dat er steeds meer kloonsoldaten onder leiding van Emperor Palpatine de handdoek in de ring te lijken willen gooien. "Steeds meer kloonsoldaten trekken het leiderschap in twijfel", zegt Commander Cody, die voor het eerst sinds Star Wars: Episode III weer opduikt in Star Wars-media. "Dan zijn het verraders", antwoordt Crosshair met een dreigende stem. Spanning verzekerd!

Check de nieuwe beelden hieronder:

Zien: Disney dropt trailer van 'Night at the Museum'-film

Dieter Blarinckx-05 december 2022 om 19:15

Fans van de ‘Night at the Museum’-franchise gaan we nu héél blij maken, want vanaf 9 december is het gloednieuwe hoofdstuk in die avontuurlijke saga te streamen via Disney+.

Disney heeft zopas de trailer gedropt van de spiksplinternieuwe ‘Night at the Museum’-film ‘Kahmunrah Rises Again’. Het is deze keer een animatiefilm en een direct vervolg op ‘Secret of the Tomb’. Het zal al de vierde film zijn in de reeks.

Het verhaal van ‘Kahmunrah Rises Again’ volgt Nick Daley, de zoon van Larry Daley, terwijl hij nachtwaker wordt in het Museum of Natural History. Gelukkig kent hij de eeuwenoude tablet van het museum die alles tot leven brengt als de zon ondergaat en hij is blij zijn oude vrienden te zien als hij aankomt, waaronder Jedediah, Octavius en Sacagawea. Maar wanneer de maniakale heerser Kahmunrah ontsnapt met plannen om de Egyptische onderwereld te ontsluiten en zijn leger van de doden te bevrijden, is het aan Nick om de demente opperheer te stoppen en het museum voor eens en voor altijd te redden.

Check de trailer hieronder en start met streamen vanaf 9 december!

Ontdek meer