Disney deelt gloednieuwe trailer van 'The Orville: New Horizons'

Dieter Blarinckx-16 mei 2022 om 16:42

Het derde seizoen van de komische sci-fiserie ‘The Orville’ is op komst! Disney deelde immers zopas de eerste trailer van ‘The Orville: New Horizons’!

Het verhaal van seizoen drie speelt zich 400 jaar in de toekomst af. De bemanning van de U.S.S. Orville zet hun verkenningsmissie voort, terwijl ze navigeren door zowel de mysteries van het universum als de complexiteit van hun eigen relaties.

De cast, waaronder Peter Macon, Scott Grimes, maker en schrijver Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Jessica Szohr, J Lee, Mark Jackson en Chad L. Coleman hernemen in rollen in seizoen drie.

Check de trailer hieronder en stream ‘m vanaf 2 juni via Disney+.

Tweede seizoen spin-off 'Pretty Little Liars' volgende maand op Streamz

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:24

Het tweede seizoen van de spin-off van ‘Pretty Little Liars’ komt volgende maand naar Streamz. De reeks draagt de naam ‘Summer School’ en is het vervolg op ‘Original Sin’. Op 10 mei verschijnt de eerste aflevering.

Na de schrijnende gebeurtenissen van ‘Original Sin’ worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: de zomerschool. Maar Millwood High is niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe liefdesinteresses. Een nieuwe slechterik, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat hen allemaal op de proef stellen.

Onderstaande trailer geeft een eerste voorproefje. De rest kun je over een paar weken bewonderen.

'The Witcher' stopt na vijfde seizoen

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:28

Het einde is nabij voor ‘The Witcher’. Netflix heeft laten weten dat de serie er na het vijfde seizoen mee stopt.

Het nieuws kwam samen met het nieuws dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan. “Het vierde seizoen van ‘The Witcher’ is officieel in productie”, aldus Netflix in een aankondiging. “Maar daar blijft het niet bij, want we zijn ook al bezig met het vijfde seizoen, dat het laatste seizoen zal zijn.”

De streamingsdienst schrijft dat de ‘epische serie een gepast slotstuk’ moet krijgen en daar wordt nu hard aan gewerkt. Wanneer we het vierde en vijfde seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel weten we dat acteur Henry Cavall, die in de eerste drie seizoenen de hoofdrol speelt, zijn plekje vanaf het vierde seizoen afgeeft aan Liam Hemsworth.

Ontdek meer