VTM GO komt met nieuw programma voor sneakerlovers

Karen Luiken-16 mei 2022 om 15:27

Er komt een nieuw VTM GO-programma speciaal voor sneakerlovers. In ‘Sneak Peek’ worden liefhebbers door Hakim Chatar meegenomen in de wondere wereld van sneakers, streetwear en alles wat daarachter schuilgaat.

Hakim gaat in het programma in gesprek met makers, zoekt de grootste sneakerverzamelaars op en verkent de roots van ’s werelds meest populaire schoeisel. Ook gaat hij langs bij verschillende bekende Vlamingen om een kijkje te nemen in hun riante sneakercollecties.

Gezichten die we voorbij zullen zien komen zijn die van YouTube-fenomeen Acid, 'Vooruit'-voorzitter Conner Rousseau, styliste Farah El Bastani, acteur Nicolas Caeyers en sneaker-customizer Tijs Van Impe. Acid trapt de reeks af. Hij bezit een bonte verzameling sneakers waarvan de meeste duidelijk de sporen dragen van zijn grootste passie: skaten.

Presentator Hakim kan niet wachten tot de show van start gaat. “Ik heb al de helft van mijn leven een obsessie met sneakers. Die gaat van de meest basic witte Air Force One’s tot de exclusievere - en dus ook heel dure - stuks”, vertelt hij.

"Het is een wereld op zich, die van de sneakerheads, en dus wilde ik wel eens in ‘lotgenoten’ hun schoenenkasten gaan neuzen. Ik kwam tot de conclusie dat lang niet elke sneakerhead z’n schoenen mooi ongedragen in de doos bewaart.”

De eerste vijf afleveringen van ‘Sneak Peek’ zijn vanaf woensdag 18 mei te zien op VTM GO.

Deze bewoner neemt afscheid van 'Big Brother'

Karen Luiken-17 maart 2024 om 08:15

Een nieuwe week in ‘Big Brother’ is voorbij en dat betekent dat er voor de negende keer iemand het spel heeft moeten verlaten. Dit keer waren het Alice, Danny en Dilano die het risico liepen hun koffers te moeten pakken.

De enige vrouw in dit rijtje, Alice, werd door de kijkers thuis als eerste veiliggesteld. Zij mocht haar medebewoners dus al snel een knuffel geven en kon de rest van de liveshow rustig ademhalen. Maar voor Dilano en Danny was de strijd nog niet voorbij. Na een heleboel zenuwslopende minuten kwam aan het einde van de aflevering eindelijk het (verlossende) woord: Danny mocht blijven, Dilano – die voor de eerste keer genomineerd was – moest naar huis.

"Mijn afscheid vind ik het ergst voor Jimmy, ik hoop dat hij wint", zei Dilano bij zijn vertrek. Zijn plannen voor als hij thuis is? “Meteen Sabeau bellen!”

Openhartig gesprek tussen Dilano en Jimmy in ‘Big Brother’

Karen Luiken-15 maart 2024 om 13:57

Leken er eerder deze week nog barstjes te ontstaan in de vriendschap tussen Jimmy en Dilano, nu zijn de twee niet te breken. “Ik geloof voor de volle 200 procent dat jij een finalekandidaat bent, ook al geloof je niet in jezelf”, vertelt Jimmy in onderstaande sneak preview aan Dilano.

Ontdek meer