VTM GO komt met nieuw programma voor sneakerlovers

Karen Luiken-16 mei 2022 om 15:27

Er komt een nieuw VTM GO-programma speciaal voor sneakerlovers. In ‘Sneak Peek’ worden liefhebbers door Hakim Chatar meegenomen in de wondere wereld van sneakers, streetwear en alles wat daarachter schuilgaat.

Hakim gaat in het programma in gesprek met makers, zoekt de grootste sneakerverzamelaars op en verkent de roots van ’s werelds meest populaire schoeisel. Ook gaat hij langs bij verschillende bekende Vlamingen om een kijkje te nemen in hun riante sneakercollecties.

Gezichten die we voorbij zullen zien komen zijn die van YouTube-fenomeen Acid, 'Vooruit'-voorzitter Conner Rousseau, styliste Farah El Bastani, acteur Nicolas Caeyers en sneaker-customizer Tijs Van Impe. Acid trapt de reeks af. Hij bezit een bonte verzameling sneakers waarvan de meeste duidelijk de sporen dragen van zijn grootste passie: skaten.

Presentator Hakim kan niet wachten tot de show van start gaat. “Ik heb al de helft van mijn leven een obsessie met sneakers. Die gaat van de meest basic witte Air Force One’s tot de exclusievere - en dus ook heel dure - stuks”, vertelt hij.

"Het is een wereld op zich, die van de sneakerheads, en dus wilde ik wel eens in ‘lotgenoten’ hun schoenenkasten gaan neuzen. Ik kwam tot de conclusie dat lang niet elke sneakerhead z’n schoenen mooi ongedragen in de doos bewaart.”

De eerste vijf afleveringen van ‘Sneak Peek’ zijn vanaf woensdag 18 mei te zien op VTM GO.

Ian Thomas en Steffi Mercie te zien in telenovelle 'Milo'

Karen Luiken-01 mei 2024 om 07:08

De telenovelle ‘Milo’ krijgt er twee nieuwe personages bij. Niemand minder dan TikTok-ster Steffi Mercie en zanger Ian Thomas maken hun opwachting in de reeks.

Steffi kruipt in de huid van Emily Duchateau, een nieuwe studente van Kosmos. Ze heeft het allemaal: is knap, heeft talent, een flinke bankrekening en honderdduizenden volgers op social media. Ze wil haar carrière naar een hoger level tillen door te leren dansen en zingen bij Kosmos. Maar nog voor ze één voet op de school zet, is ze al het onderwerp van gesprek.

Ian gaat Emily’s manager Pieter spelen. Zijn taak? Ervoor zorgen dat het leven van Emily tiptop in orde is en dat ze behandeld wordt als een echte ster.

Het duo is vanaf vanavond in ‘Milo’ te zien.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-29 april 2024 om 06:32

Gisteren was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Mol’. Daarin zagen we onder andere hoe een van de kandidaten de stem van de mol te horen kreeg én hoe opnieuw een speler het veld moest verlaten. Uitzending gemist? Deze fragmenten houden je up to date.

Deze kandidaat hoort eindelijk de stem van de mol

Na een veiling om de stem van de mol te kunnen beluisteren, is deze kandidaat de gelukkige.

De eerste reactie van de zesde afvaller

Hoe heeft de zesde afvaller van De Mol het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer