'Black Mirror' krijgt nieuw seizoen op Netflix

Amber Schepers-16 mei 2022 om 14:00

Zeer goed nieuws voor fans van de Netflix-serie 'Black Mirror'. Na drie jaar mogen we er vanuit gaan dat er nu toch een nieuw seizoen van de Sci-Fi serie zit aan te komen. De casting voor het nieuwe seizoen van de succesvolle show is volgens Variety al volop aan de gang.

In juni 2019 werd het vijfde seizoen van de Britse sciencefiction serie 'Black Mirror' op Netflix gedropt. Na bijna drie jaar leek het erop dat we geen zesde seizoen van de serie konden verwachten, maar daar komt nu verandering in. Volgens Variety breien de makers, Annabel Jones en Charlie Brooker, een vervolg aan de bizarre anthologieserie.

Enkele bronnen geven zelfs aan dat de casting momenteel aan de gang is. Veel details over wat we kunnen verwachten van het nieuw seizoen, zijn er niet. De ideeën voor de nieuwe spannende en bizarre toekomstverhalen worden namelijk achter slot en grendel gehouden. Toch zal het zesde seizoen volgens verschillende bronnen meer afleveringen hebben dan seizoen 5. Wanneer de serie terug naar de streamingsdienst komt, is nog niet bekend.

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer