Camila Cabello wordt coach bij 'The Voice'

Karen Luiken-16 mei 2022 om 06:38

Camila Cabello gaat het druk krijgen. De zangeres heeft een plekje te pakken gekregen op één van de rode stoelen in de Amerikaanse versie van ‘The Voice’.

Het voormalige Fifth Harmony-lid maakte het nieuws zondag bekend met een TikTok-video. Daarin verscheen ze samen met de andere coaches Gwen Stefani, Blake Shelton en John Legend. “Ik zie jullie deze herfst”, schrijft Camila bij de beelden.

Helemaal nieuw bij ‘The Voice’ is de zangeres niet. In het afgelopen seizoen was ze te zien als adviseur. Ariana Grande had toen nog de rol als coach, maar zij draagt haar rode stoel nu over aan opvolgster Camila.

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer