Olivia Rodrigo grote winnaar Billboard Music Awards

Karen Luiken-16 mei 2022 om 06:30

Olivia Rodrigo mocht zich zondagavond als grote winnaar prijzen tijdens de uitreiking van de Billboard Music Awards. De zangeres won in maar liefst zeven categorieën. De prijzen, één van de grootste muziekprijzen uit de Verenigde Staten, werden uitgereikt vanuit Las Vegas.

Olivia won onder meer in de categorieën beste nieuwe artiest, beste vrouwelijke artiest, beste radio artiest en beste streaming artiest. Na haar volgt Kanye West met zes awards. Hij kreeg prijzen in de categorieën beste christelijke artiest, beste gospel artiest en beste gospel album.

Andere prijswinnaars zijn Drake, Justin Bieber, BTS, Dua Lipa en Taylor Swift.

Dua Lipa brengt vrijdag nieuwe muziek uit

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:17- Foto:

Reuters

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar Dua Lipa brengt deze week eindelijk nieuwe muziek uit. Vrijdag lanceert ze haar single ‘Dance The Night’.

Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de langverwachte ‘Barbie’-film die op 21 juli uitkomt. Dua Lipa speelt daar als blauwharige zeemeermin ook een kleine rol in. De hoofdrollen worden vertolkt door Margot Robbie en Ryan Gosling.

Via Instagram deelt Dua Lipa alvast een klein voorproefje van haar aankomende liedje. “Deze Barbie komt deze week met een nummer”, schrijft ze erbij.

Olivia Rodrigo komt met nieuwe muziek

Karen Luiken-23 mei 2023 om 06:11

Het is feest bij Olivia Rodrigo. Haar debuutalbum ‘SOUR’ bestaat twee jaar en dat viert de zangeres met een cadeautje voor haar fans. Ze brengt zeer binnenkort nieuwe muziek uit!

Dat nieuws maakt Olivia bekend via Instagram. “SOUR wordt vandaag twee jaar. Geen woorden kunnen ooit beschrijven hoeveel dit album voor mij betekent en hoe dankbaar ik ben voor elke zegening die het heeft gebracht”, aldus de zangeres.

Ze belooft haar fans dat ze snel met ‘new stuff’ komt. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het.”

Ontdek meer