Jason Momoa biedt excuses aan na foto's in Sixtijnse Kapel

Dieter Blarinckx-16 mei 2022 om 06:00

De Amerikaanse acteur Jason Momoa heeft zopas openlijk zijn excuses aangeboden voor het maken van foto’s in de Sixtijnse Kapel. Er mogen eigenlijk geen foto’s genomen worden, waardoor fans hem een hoop kritiek naar het hoofd slingerden. Nu biedt hij dus openlijk zijn excuses aan.

“Het spijt me als ik jullie cultuur niet heb gerespecteerd. Dat was niet mijn bedoeling. Ik heb toestemming gevraagd en ik dacht dat het oké was. Ik zou nooit met opzet respectloos tegenover de cultuur van iemand anders zijn”, klinkt het in de video.

Om het goed te maken heeft Momoa ook een mooie donatie gedaan aan de wereldbekende Sixtijnse kapel en wou hij nog kwijt: “Nogmaals, het spijt me. Het spijt me als ik iemand beledigd heb.”

Dansgroep Baba Yega stopt ermee

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:05

De bekende en populaire danssensatie Baba Yega stopt ermee. Het is te zeggen: de vijf huidige leden van de dansformatie stoppen. Dat werd zopas bevestigd door Studio 100.

Baba Yega brak door in ‘Belgium’s Got talent’ in 2016 en werd daarna ook overgenomen door Studio 100 in 2018. De dansgroep staat bekend om de gemaskerde performances waarbij ze het publiek keer op keer weten in te pakken met hun energieke dansmoves.

De grote bedenker achter de formatie is Sinerjey Meyfroodt, inmiddels de man van K3-tje Marthe De Pillecyn. Maar vanaf nu stopt de dansformatie er dus mee. Dat werd bekendgemaakt via Facebook en ook bevestigd door Studio 100.

“Tot vandaag waren wij bekend als Baba Yega. Maar daarna niet meer. Deze boodschap komt echt uit ons hart. Samen met onze choreograaf Sinerjey hebben we besloten om onze maskers voor eeuwig op te bergen”, klinkt het bij de boys van de groep.

Ook Studio 100 reageerde: “Het klopt dat de huidige dansers ermee ophouden. Wij vinden dat jammer want het gaat om zeer getalenteerde mensen. Baba Yega houdt niet op met bestaan, het zal op termijn anders ingevuld worden.”

Check hun afscheidsvideo hieronder:

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Ontdek meer