BTS maakt details over nieuw album bekend

Karen Luiken-15 mei 2022 om 09:24

Kort nadat de heren van BTS bekendmaakten dat hun gloednieuwe album ‘Proof’ gaat heten, worden er nu nóg meer details gedeeld. De Koreaanse groep, die de plaat op 10 juni laat verschijnen, heeft de complete tracklist gedeeld.

‘Proof’ wordt een album met drie verschillende cd’s. De eerste cd bestaat voor een groot deel uit liedjes die BTS in het verleden al heeft uitgebracht. Denk aan ‘No More Dream’, 'Boy in Luv’, ‘Fire’ en ‘Fake Love’. Maar de cd bevat ook het liedje ‘Born Singer’, dat nog nooit eerder op een album stond, en de meest recente hit ‘Butter’.

Op de tweede cd van het album staan verschillende solonummers van de BTS-leden, zoals ‘Intro: Persona’, ‘Moon’, ‘Trivia’, ‘Outro: Ego’, ‘Filter’, ‘Singularity’ en ‘Euphoria’.

De derde cd wordt enkel als fysieke plaat uitgebracht en zal als enige in dit rijtje niet op streamingsdiensten beschikbaar zijn. Er staan veertien nooit eerder uitgebrachte nummers op.

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer