BTS maakt details over nieuw album bekend

Karen Luiken-15 mei 2022 om 09:24

Kort nadat de heren van BTS bekendmaakten dat hun gloednieuwe album ‘Proof’ gaat heten, worden er nu nóg meer details gedeeld. De Koreaanse groep, die de plaat op 10 juni laat verschijnen, heeft de complete tracklist gedeeld.

‘Proof’ wordt een album met drie verschillende cd’s. De eerste cd bestaat voor een groot deel uit liedjes die BTS in het verleden al heeft uitgebracht. Denk aan ‘No More Dream’, 'Boy in Luv’, ‘Fire’ en ‘Fake Love’. Maar de cd bevat ook het liedje ‘Born Singer’, dat nog nooit eerder op een album stond, en de meest recente hit ‘Butter’.

Op de tweede cd van het album staan verschillende solonummers van de BTS-leden, zoals ‘Intro: Persona’, ‘Moon’, ‘Trivia’, ‘Outro: Ego’, ‘Filter’, ‘Singularity’ en ‘Euphoria’.

De derde cd wordt enkel als fysieke plaat uitgebracht en zal als enige in dit rijtje niet op streamingsdiensten beschikbaar zijn. Er staan veertien nooit eerder uitgebrachte nummers op.

Verhulstjes brengen eigen kerstsingle uit

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:21

Gert, Ellen, Viktor en Marie Verhulst zijn van alle markten thuis. Ze kunnen tv maken, hebben humor, kunnen acteren, presenteren én zijn muzikaal. Dat hebben ze in het verleden allemaal al bewezen. Maar wist jij dat de familie ook heel goed is in het maken van kerstliedjes? Ze brengen hun eigen single uit!

Pommelien Thijs grootste kanshebber bij MIA's

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:46

Pommelien Thijs maakt tijdens de uitreiking van de Music Industry Awards (MIA’s) de meeste kans op een prijs. De zangeres is maar liefst negen keer genomineerd.

Voor de MIA's zijn in het totaal 42 verschillende groepen of artiesten genomineerd. Pommelien Thijs is deze editie de grootste favoriet en is genomineerd in de categorieën album, Nederlandstalig, pop, solo artiest, hit van het jaar 2023, artwork, auteur/componist, live act en videoclip.

Na Pommelien volgen Brihang met zes nominaties, dEUS en Metejoor met vijf nominaties en Gustaph en Loverman met ieder vier nominaties. Bazart, CAMILLE, Coely, Glints, Lost Frequencies en Warhaus hebben elk drie nominaties op hun naam staan.

Stemmen voor de MIA’s kan tot en met zondag 10 december via mias.be. De prijzen worden op woensdag 24 januari uitgereikt in het Sportpaleis in Antwerpen.

Ontdek meer