Derde seizoen 'De Verhulstjes' nu ook in Nederland te zien

Karen Luiken-15 mei 2022 om 09:15

Belgische kijkers hebben eerder dit jaar wekenlang kunnen genieten van het wel en wee van de familie Verhulst. Het derde seizoen werd vanaf februari uitgezonden en is inmiddels alweer afgelopen. Maar in Nederland hebben ze wat langer geduld moeten hebben: daar zijn de nieuwste afleveringen vanaf nu te zien.

In het eerste seizoen van ‘De Verhulstjes’ werden Gert, Ellen, Viktor en Marie gevolgd in hun eigen huis. In het tweede seizoen trokken ze naar het luxueuze Saint-Tropez. Voor het derde seizoen zijn ze opnieuw in het vertrouwde België en nemen ze de kijker mee naar Antwerpen.

De zes afleveringen van het nieuwste seizoen zijn allemaal tegelijk op Videoland gezet. Veel kijkplezier!

Langverwachte serie 'Wednesday' eindelijk op Netflix

Karen Luiken-23 november 2022 om 07:35

Netflix heeft vanaf vandaag een nieuwe verslaving online staan: ‘Wednesday’, een achtdelige serie die gebaseerd is op Wednesday Friday Addams, een lid van de fictieve Addams Family.

‘Wednesday’ gaat over de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy. In het eerste seizoen volgen we haar terwijl ze haar opkomende paranormale gave onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

Jenna Ortega, die de hoofdrol speelt, kun je onder meer kennen van de serie ‘You’. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Gwendoline Christie, Christina Ricci, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers en Joy Sunday.

Dit 'Love is Blind'-koppel is uit elkaar

Karen Luiken-22 november 2022 om 06:46

Raven Ross en Sikiru Alagbada zijn officieel uit elkaar. De ‘Love is Blind’-sterren laten via Instagram weten dat ze een punt achter hun relatie hebben gezet.

De aankondiging komt kort nadat Sikiru werd beschuldigd van vreemdgaan. “We vinden het jammer om te vertellen dat we hebben besloten onze eigen weg te gaan”, zo klinkt het in een verklaring. “Vanwege de lopende juridische procedures rondom de beschuldigingen kunnen we geen aanvullende details geven. We vragen jullie om onze privacy te respecteren in deze moeilijke tijd.”

Het koppel sluit het bericht af met een bedankje richting de ‘Love is Blind’-kijkers. “Bedankt voor het volgen van ons liefdesverhaal en het geloven in ons. Deze reis heeft ons voor altijd gevormd en we zijn zo dankbaar voor iedereen die er deel van heeft uitgemaakt. Jullie liefde en steun betekenen alles.”

Sikiru werd afgelopen week het onderwerp van gesprek nadat een TikTokker beweerde in april met hem op date te zijn geweest. De vrouw wist naar eigen zeggen niet dat hij mee had gedaan aan ‘Love is Blind’.

Ontdek meer