Derde seizoen 'De Verhulstjes' nu ook in Nederland te zien

Karen Luiken-15 mei 2022 om 09:15

Belgische kijkers hebben eerder dit jaar wekenlang kunnen genieten van het wel en wee van de familie Verhulst. Het derde seizoen werd vanaf februari uitgezonden en is inmiddels alweer afgelopen. Maar in Nederland hebben ze wat langer geduld moeten hebben: daar zijn de nieuwste afleveringen vanaf nu te zien.

In het eerste seizoen van ‘De Verhulstjes’ werden Gert, Ellen, Viktor en Marie gevolgd in hun eigen huis. In het tweede seizoen trokken ze naar het luxueuze Saint-Tropez. Voor het derde seizoen zijn ze opnieuw in het vertrouwde België en nemen ze de kijker mee naar Antwerpen.

De zes afleveringen van het nieuwste seizoen zijn allemaal tegelijk op Videoland gezet. Veel kijkplezier!

Trailer tweede seizoen ‘American Horror Stories’ gedropt!

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 21:34

De fans van ‘American Horror Story’ zaten er al lang op te wachten, maar eindelijk werd de eerste trailer gedropt van het tweede seizoen van de spin-off ‘American Horror Stories’.

Vanaf 21 juli start het tweede seizoen van ‘American Horror Story’ spin-off. In de Verenigde Staten zal deze te streamen zijn via hulu, wat betekent dat deze bij ons waarschijnlijk naar Disney+ zal komen.

Hoewel er nog niet veel geweten is over de verschillende verhalen uit seizoen twee, werd er zonet wel al een eerste trailer gedropt. En die is creepy as f*ck.

Durf jij ‘m hieronder te checken?

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Ontdek meer