'Narnia'-acteur Ben Barnes brengt eerste single uit

Nico De Greef-22 augustus 2021 om 09:37

De Britse acteur Ben Barnes (40) komt met groot nieuws. Na talloze acteerrollen op zijn resumé, waaronder die van Prins Caspian in The Chronicles of Narnia-films en meest recent Generaal Kirigan in de Netflix-serie Shadow & Bone, heeft de acteur aangekondigd dat hij met zijn carrière een nieuwe weg inslaat.

Nu hij 40 jaar oud is, wil Ben één van zijn grootste dromen najagen: namelijk die van muzikant. Later dit jaar zal hij dan ook zijn eigen EP uitbrengen met daarop alleen maar originele songs die hij allemaal zelf heeft geschreven.

"Eén van mijn grootste dromen die ik had was om mijn eigen muziek uit te brengen. Muziek is mijn hele leven mijn passie geweest, maar na een paar mislukte pogingen 20 jaar geleden had ik besloten om er geen carrière meer van te maken. Vandaag realiseer ik me dat ik nog steeds dezelfde ambitie heb en kondig ik de release van mijn eigen nummers aan", schrijft hij op sociale media.

"Dit is een speciaal moment voor mij. De ervaring die we in het voorbije anderhalve jaar hebben meegemaakt heeft ons allemaal een nieuw perspectief geboden en heeft mij zeker geholpen te begrijpen wat voor man ik de komende 40 jaar wil zijn... en het is niet iemand die bereid is zijn dromen te laten schieten", aldus de acteur.

Ben zijn eerste EP heet 'Songs For You' en verschijnt op 15 oktober. Zijn debuutsingle '11:11' kan je nu al pre-orderen.

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Op 3 april worden de Grammy Awards uitgereikt

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 07:08

De Amerikaanse stad Las Vegas zal op 3 april de jaarlijkse Grammy Awards hosten. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Normaal zouden de Grammy’s eigenlijk al uitgereikt worden op 31 januari, maar door de opmars van de omikronvariant had de organisatie beslist om de ceremonie wat uit te stellen.

Het is ook voor de eerste keer sinds lang dat de ceremonie zal plaatsvinden in Las Vegas in plaats van Los Angeles. Die bessling werd genomen door het hoge aantal besmettingen in de staat Californië.

De show zal gepresenteerd worden door Trevor Noah. Jon Basiste is de grote kanshebber voor de meeste Grammy’s, hij is zo’n elf keer genomineerd. Naast hem zijn ook Doja Cat, Justin Bieber en H.E.R. grote favorietjes.

Ontdek meer