'Narnia'-acteur Ben Barnes brengt eerste single uit

Nico De Greef-22 augustus 2021 om 09:37

De Britse acteur Ben Barnes (40) komt met groot nieuws. Na talloze acteerrollen op zijn resumé, waaronder die van Prins Caspian in The Chronicles of Narnia-films en meest recent Generaal Kirigan in de Netflix-serie Shadow & Bone, heeft de acteur aangekondigd dat hij met zijn carrière een nieuwe weg inslaat.

Nu hij 40 jaar oud is, wil Ben één van zijn grootste dromen najagen: namelijk die van muzikant. Later dit jaar zal hij dan ook zijn eigen EP uitbrengen met daarop alleen maar originele songs die hij allemaal zelf heeft geschreven.

"Eén van mijn grootste dromen die ik had was om mijn eigen muziek uit te brengen. Muziek is mijn hele leven mijn passie geweest, maar na een paar mislukte pogingen 20 jaar geleden had ik besloten om er geen carrière meer van te maken. Vandaag realiseer ik me dat ik nog steeds dezelfde ambitie heb en kondig ik de release van mijn eigen nummers aan", schrijft hij op sociale media.

"Dit is een speciaal moment voor mij. De ervaring die we in het voorbije anderhalve jaar hebben meegemaakt heeft ons allemaal een nieuw perspectief geboden en heeft mij zeker geholpen te begrijpen wat voor man ik de komende 40 jaar wil zijn... en het is niet iemand die bereid is zijn dromen te laten schieten", aldus de acteur.

Ben zijn eerste EP heet 'Songs For You' en verschijnt op 15 oktober. Zijn debuutsingle '11:11' kan je nu al pre-orderen.

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer