Sam De Bruyn werd gevraagd om "minder gay" te zijn op de radio

Dieter Blarinckx-22 augustus 2021 om 07:47

Voormalig radiopresentator Sam De Bruyn is morgen te gast bij het programma ‘Waarheid, Durven of Doen’. Daar doet hij een opmerkelijke onthulling over zijn prille carrière op de Vlaamse radio.

“Wat is de grootste opoffering die jij ooit moest maken voor je carrière?”, is de belangrijke vraag die ‘m wordt gesteld. Die vraag doet ‘m meteen denken aan de beginjaren van zijn carrière, waarbij er bij de luisteraars werd gepeild naar hun mening over de presentatoren. Eén van de commentaren van Sam was: “hij klinkt wel nogal gay op de radio.” Door die commentaar werd er gesuggereerd of Sam “niet een beetje minder gay kon doen”. Gelukkig was de toenmalige producer van Sam helemaal niet blij met die suggestie:

"Gelukkig was mijn toenmalige producer een lesbische vrouw die in een tirade is uitgevlogen”, klinkt het bij Sam.

‘Waarheid, Durven of Doen’, morgen om 21u05 te zien op VTM.

Contact tussen Amy en K3 verwaterd

Karen Luiken-19 januari 2022 om 07:41

Van de band die Amy met Hanne en Marthe opbouwde tijdens ‘K2 zoekt K3’ is niet veel meer over. In een gesprek met HLN vertelt de verliezende finalist dat ze de zangeressen nauwelijks nog spreekt.

Amy geeft toe dat ze Hanne, Marthe en het gloednieuwe K3’tje Julia na de finale slechts een enkele keer heeft gesproken via Instagram. “Ik heb Julia gisteren toevallig een berichtje gestuurd, maar ik denk dat ze ondertussen een nieuw nummer heeft.”

En ook van Studio100 hoort Amy weinig. Ze had gehoopt op een nieuwe job bij het entertainmentbedrijf, maar daar is helaas (nog) geen sprake van. “Gertje heeft mij geen bericht gestuurd, maar hij mag dat nog steeds doen.”

Wel zegt Amy dat er andere leuke dingen op de planning staan. “Daar kan ik nog niet te veel over zeggen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

Ontdek meer