Zot: tiener en hommel zijn beste maatjes!

Dieter Blarinckx-22 augustus 2021 om 07:32

Een Britse tiener, de 13-jarige Lacey, heeft toch wel een zeer opmerkelijke vriendschap. Niet met een persoon, maar wel met een hommel. Zo’n twee weken geleden ontfermde ze zich over het beestje, waardoor de twee nu echt onafscheidelijk zijn. Ze gaf de hommel zelfs een naam: Betty.

Lacey hielp de hommel twee weken geleden nadat ze Betty gespot had in een park waar ze haar hond uitliet. Betty had een verfrommelde vleugel waardoor ze niet zo goed kon vliegen. Lacey hielp haar en zette haar op bloemen voor de nectar. Nadien week Betty geen seconde meer van Lacey’s zijde.

“Dit ga ik nooit meer vergeten. Ik dacht dat ze na een dag wel zou vertrekken, maar niet dus. Haar vleugel is intussen al lang weer in orde, dus ze blijft echt wel uit overtuiging. Deze onverwachte vriendschap maakt me dolgelukkig”, aldus Lacey aan de Britse pers.

Ook Lacey’s mama wou iets kwijt over de opmerkelijke vriendschap:

“Mijn dochter is helemaal verzot op Betty. Ze kruipt over haar gezicht, op haar bril en zelfs tussen haar tenen. Negentig procent van de tijd zit ze op haar lichaam. Lacey heeft heel lang haar, voor Betty lijkt dat wel de jungle. Mijn dochter heeft totaal geen schrik, dat snap ik niet. Een steek is immers snel gebeurd. Maar tegelijkertijd is dit verhaal zo mooi. Onze deuren staan bijna altijd open, maar Betty denkt er zelfs niet aan om te vertrekken.”

Jongen stopt USB-kabel in penis (en dat gaat gruwelijk mis)

Karen Luiken-18 september 2021 om 05:30

Benieuwd naar de lengte van je penis? Wat je ook doet om het ding op te meten, doe in ieder geval niet wat een 15-jarige jongen uit Londen deed. Hij stak een USB-kabel in zijn geslachtsdeel om erachter te komen hoe groot zijn jongeheer was. Met alle gevolgen van dien.

Het experiment van de tiener ging flink mis: de kabel kwam in de knoop en daardoor vast te zitten. Hij deed volgens Daily Mail verschillende pogingen om de kabel te verwijderden, maar dat resulteerde in een behoorlijk bloedbad tijdens het plassen. Zijn familie besloot daarom maar medische hulp in te schakelen.

De jongen is naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar slaagde het personeel er niet in om de kabel eruit te trekken. Zelfs niet met speciaal gereedschap. Er zat daarom niets anders op dan het slachtoffer - dat toegaf de kabel te hebben ingebracht om zijn penis op te meten - te opereren.

Na het maken van een röntgenfoto is de tiener naar de operatietafel gebracht. Daar kregen artsen het eindelijk voor elkaar de kabel uit de piemel te verwijderen. Een dag later mocht het slachtoffer weer naar huis. Hij heeft er uiteindelijk niks aan over gehouden. Alles werkt weer naar behoren.

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Ontdek meer