Deze acteur is gecast in 'Dune 2'

Dieter Blarinckx-14 mei 2022 om 08:45

Eén van de meest populaire en spraakmakende films van 2021 was ongetwijfeld 'Dune'. De sci-fiprent met Timothée Chalamet in de hoofdrol kon op veel succes rekenen en wist zelfs enkele Oscars in de wacht te slepen. En nu is er meer nieuws bekend rond 'Dune 2'!

Al vrij snel werd bekendgemaakt dat er een vervolg zou komen op het epos, en daar kijken we nu al énorm naar uit!

Naast de vaste namen zoals Timothée Chalamet, Zendaya en Rebecca Ferguson, is er nu nog een andere grote naam bekendgemaakt. Niemand minder dan Christopher Walken is gecast voor een grote rol in 'Dune 2'.

Walken gaat Emperor Shaddam IV spelen in het tweede deel van het verhaal. Keizer Shaddam is de heerser van het universum uit het verhaal. Eerder werd al bekend dat ook Florence Pugh een rol krijgt. Ze gaat de dochter spelen van Walkens personage, prinses Irulan Corrino. Austin Butler kreeg de rol van Feyd-Rautha Harkonnen.

'Dune 2' zal eind 2023 te zien zijn in de bioscoop!

Komt er een vervolg op 'Mean Girls'?

Karen Luiken-03 december 2022 om 07:56

Komt er bijna twintig jaar na het verschijnen van ‘Mean Girls’ een vervolg op de iconische film? Die vraag stelden Lindsay Lohan en Amanda Seyfried elkaar tijdens een gesprek met Interview Magazine.

Amanda, die de rol van Karen speelde in de film, zou er naar eigen zeggen een moord voor doen om een ‘Mean Girls’-musical te doen op Broadway. “Want een tweede film gaat er nooit komen, toch?”

Lindsay, beter bekend als Cady, antwoordde daarop met: “Ik weet het niet. Ik hoorde iets over een filmmusical en dacht: dat kunnen we niet doen. Het moet dezelfde toon hebben.”

Helemaal zeker zijn de actrices dus niet van een eventueel vervolg. En bovendien is Tina Fey, degene die de film maakte, volgens Amanda hartstikke druk. “We maken allemaal deel uit van elkaar werelden, of we het nu leuk vinden of niet. Het is in ieder geval heel fijn om als volwassenen contact te hebben.”

Lindsay is het daarmee eens en zegt: “Ja, iedereen is nog steeds hetzelfde. Het is leuk om bepaalde herinneringen te hebben die we met niemand anders kunnen delen.”

Trailer nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film online!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 09:48

Leuk Marvelnieuws want de gloednieuwe en allereerste trailer van de derde 'Guardians of the Galaxy'-film werd zopas gedropt! En die ziet er alvast veelbelovend uit!

Dit derde deel in de franchise belooft alvast emotioneel te worden. Volgens regisseur James Gunn is het ook meteen de laatste in de reeks, dus dat wil misschien zeggen dat we voorgoed afscheid moeten nemen van bepaalde karakters. En die vibe merken we toch ook al wel wat in de trailer.

Bekijk de gloednieuwe trailer hieronder en check 'm vanaf 3 mei in de Belgische bioscopen:

Ontdek meer