Er komt een nieuw seizoen van 'American Horror Stories'

Dieter Blarinckx-14 mei 2022 om 08:33

Goed nieuws voor de horrorfans onder jullie want de spin-off 'American Horror Stories' komt binnenkort met een tweede seizoen!

'American Horror Stories' is een spin-off van een van de bekendste horrorseries ooit, 'American Horror Story'. De 'Stories'-versie bevat allerlei korte verhalen die los van elkaar gekeken kunnen worden. Het eerste seizoen, dat in 2020 op de buis kwam, was een énorm succes!

Het tweede seizoen zal vanaf 21 juli te streamen zijn via Hulu. Bij ons zal die - hoogstwaarschijnlijk - dan ietsje later te streamen zijn via Disney+. Ook het vorige seizoen en alle seizoenen van 'American Horror Story' zijn nu integraal te streamen via dat platform.

Dit is wanneer nieuw seizoen 'Big Brother' start

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 09:41

'Big Brother’ keert terug met een nieuw seizoen. Vanaf januari kunnen fans weer genieten van alle drama en hectiek die het programma met zich meebrengt Dat maakt zender Play4 bekend via Instagram.

Wie treedt er in de voetsporen van de vorige winnaars Jill, Salar en Bart? Over een paar maanden komen we erachter. Hoewel een precieze releasedatum nog ontbreekt, weten we inmiddels wel dat de nieuwe afleveringen begin januari van start gaan. Bij voorgaande seizoenen gebeurde dat in dezelfde periode.

“Begin januari start het nieuwe seizoen van Big Brother. Heb jij er alweer zin in?”, zo klinkt het bij Play4 op social media. Bij de tekst wordt een foto van Geraldine Kemper en Tatyana Beloy gedeeld, waar we waarschijnlijk uit op kunnen maken dat zij het programma opnieuw samen gaan presenteren.

Opnames vierde seizoen 'Emily in Paris' eindelijk gepland

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 06:29

Het duurt wat langer dan verwacht, maar de opnames van ‘Emily in Paris’ zijn eindelijk gepland. Variety meldt dat de camera’s in januari gaan draaien.

Dat de opnames later starten dan eigenlijk de bedoeling was, heeft deels te maken met de grote staking in Hollywood, waarbij scriptschrijvers lange tijd hun werk stillegden. Zij gaan nu eindelijk weer aan het werk.

Verder zijn de Olympische Spelen die komende zomer in Parijs van start gaan, ook een struikelblok. Van juni tot september zijn alle shoots in Parijs verboden. En laten de opnames van ‘Emily in Paris’ nou net in die stad plaatsvinden...

De makers van 'Emily in Paris' willen de Olympische Spelen-gekte voor zijn en starten daarom in januari met de opnames.

Ontdek meer