Er komt een nieuw seizoen van 'American Horror Stories'

Dieter Blarinckx-14 mei 2022 om 08:33

Goed nieuws voor de horrorfans onder jullie want de spin-off 'American Horror Stories' komt binnenkort met een tweede seizoen!

'American Horror Stories' is een spin-off van een van de bekendste horrorseries ooit, 'American Horror Story'. De 'Stories'-versie bevat allerlei korte verhalen die los van elkaar gekeken kunnen worden. Het eerste seizoen, dat in 2020 op de buis kwam, was een énorm succes!

Het tweede seizoen zal vanaf 21 juli te streamen zijn via Hulu. Bij ons zal die - hoogstwaarschijnlijk - dan ietsje later te streamen zijn via Disney+. Ook het vorige seizoen en alle seizoenen van 'American Horror Story' zijn nu integraal te streamen via dat platform.

Zien: eerste trailer 'She-Hulk' gedropt!

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 05:02

Spannend nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel Studios heeft zopas de eerste trailer gedropt van de nieuwe serie ’She-Hulk: Attorney at Law’! De gloednieuwe serie zal vanaf 17 augustus te streamen zijn via Disney+.

Actrice Tatiana Maslany, vooral bekend van ‘Orphan Black’, heeft de hoofdrol te pakken en krijgt dus een groene make-over voor de serie. En opvallend detail: She-Hulk is áltijd groen, in tegenstelling tot haar mannelijke tegenhanger Bruce Banner. En die Bruce Banner zien we ook even in de trailer!

Check ‘m hieronder en stream ‘She-Hulk: Attorney at Law’ vanaf 17 augustus via Disney+.

Nieuwe komedie met Rebel Wilson nu al op 1 op Netflix

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:13

De gloednieuwe komedie met Rebel Wilson in de hoofdrol, ‘Senior Year’, staat nu al op plaats één op Netflix. Dat maakte Rebel ook zelf bekend via haar sociale media.

"Wat doet een zeventienjarige in het lichaam van een bijna-veertiger als ze na twintig jaar ontwaakt uit een coma? Campagnevoeren om Prom Queen te worden natuurlijk! De film vertelt het bekende verhaal van een ietwat sullig meisje dat na een make-over eindelijk met de populaire kinderen mee mag doen, maar dan net iets anders", luidt de synopsis van 'Senior Year'.

De film is nog maar sinds dit weekend te streamen via Netflix, maar staat nu al op nummer één in verschillende landen!

Heb jij 'm al gezien?

Ontdek meer