Netflix deelt trailer van nieuwe 'Resident Evil'-serie

Dieter Blarinckx-13 mei 2022 om 13:59

Streamingdienst Netflix heeft zopas de eerste trailer gedropt van 'Resident Evil', een live-actionserie gebaseerd op de populaire horrorfranchise.

De 'Resident Evil'-franchise is één van de grootste namen op het gebied van horrorgames en kent dan ook een enorme groep fans wereldwijd. Buiten games zijn er ook al wat verfilmingen geweest, maar telkens met matig succes. En daar wil Netflix nu verandering in brengen.

Zij lanceren op 14 juli dus de gelijknamige serie die zich afspeelt in zowel 2022 als 2036, een periode van veertien jaar nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte. Jade Wesker (Ella Balinska / Tamara Smart) vecht om te overleven in een wereld die wordt overspoeld door bloeddorstige geïnfecteerde en krankzinnige wezens.

Check de trailer hier:

'De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert' vanavond op tv!

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:26

Vanavond is het zover: in de speciale aflevering van ‘De Verhulstjes’ komen we te weten wat er zich allemaal afspeelde achter de schermen van de allerlaatste afscheidsshow van ‘Samson & Gert’.

Na een vertraging van ongeveer 3 jaar nam Gert op zondag 17 april afscheid van hondje Samson in de allerlaatste show van ’Samson & Gert’. En ook de cameraploeg van ‘De Verhulstjes’ was ter plaatse om dat legendarische moment op beeld vast te leggen. En dat resultaat zien we vanavond op tv (en online).

“Ik heb het 32 jaar lang graag gedaan, maar op een gegeven moment moet je stoppen. 50 was een mooie leeftijd, het is uiteindelijk 54 geworden”, wou Gert nog kwijt aan de Vlaamse pers.

‘De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert’ is vanavond om 19u55 te bekijken via Play4 en op GoPlay!

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Ontdek meer