Maak kans op tickets voor Sunset Festival!

Simon Smetryns-21 augustus 2021 om 13:05

Vanaf volgende week is het zover, dan organiseert de crew achter Sunrise Festival 4 festivaldagen onder de naam Sunset Festival.

Op 28 augustus is er de Party Edition met de mainstage powered by TAGMAG met o.a. Da Tweekaz, Jamie-Lee Six & Louis XIV, Stuk, Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob...

Op 29 augustus kan je naar de Classics Edition met DJ's Ghost, Pat B, Paul Elstak, Yves Deruyter...

4 september is voor de liefhebbers van de harde stijlen tijdens de Hard Edition met Coone, Hard Driver, Warface...

En op 5 september gaat de Friends Edition door met Metejoor, Regi, Bizzey, Ilsen & Verhulst...

Hier vind je alle ticketinfo, maar... wij nog 20 gratis tickets weggeven voor de Party Edition en 30 voor de Friends Edition! Doe hier mee:

Jonna Fraser & Bizzey komen naar Hips Don’t Lie-festival!

Lore Ketels-13 september 2021 om 14:00

We mogen al enkele weken terug dansen op festivals, nu we de smaak goed te pakken hebben is er nog meer goed nieuws voor urban musicfans. Bizzey en Jonna Fraser komen op Hips Don’t Lie-festival er een knaller van een feest van maken.

De festivalperiode is nog lang niet gedaan want op 25 september zetten tal van urban music artiesten Sint-Niklaas op stelten tijdens Hips Don’t Lie-festival.

Niet enkel Jonna Fraser en Bizzey zullen aanwezig zijn maar ook nog een hele hoop andere fantastische artiesten zoals bijvoorbeeld: Bryan MG, Yung Mavu, Freddie Konings en nog veel meer.

Ook zal je er Unregular kunnen spotten, jullie kennen hem misschien als onze eigenste Lifestyle Insider Simon Wauman. Hij gaat jullie daar ook verblijden met fantastische tunes.

Dit nieuwe festival zal plaatsvinden op de site van SVK, een steenfabriek in het midden van de stad. Een unieke locatie, geweldige dj’s, goede sfeer en frisse drankjes... Wat heeft een mens nog meer nodig?

Bel je vrienden op en bestel je tickets. Meer info over Hips Don’t Lie kan je hier vinden.

Photo by Jade Masri on Unsplash

On tour met Jamie-Lee VI & Louis XIV: first show ever!

Simon Smetryns-12 september 2021 om 15:00

Jamie Lee Six & Louis XIV vormden net voor de pandemie een partyduo. Hun eerste vette show heeft dus lang op zich laten wachten, maar eindelijk konden ze onlangs tonen wat ze waard zijn! Ze trokken met enkele vrienden op 1 dag naar Sunset Festival, Land of Love & Helmgras. TAGMAG was er ook bij!

Wil je Jamie-Lee VI & Louis XIV ook op jouw feest? Boek ze hier.

Ontdek meer