Destiny's Child komt dan toch niet terug samen

Dieter Blarinckx-21 augustus 2021 om 09:11

Jammer nieuws voor de fans van Beyoncé en Destiny’s Child want de populaire meidengroep komt dan toch niet terug samen. Er deden al langer roddels de ronde dat de zangeressen terug even zouden samenkomen, voor een reünie, maar die werden nu met de grond gelijk gemaakt.

Reden van de roddels wat dat Destiny’s Child afgelopen week een nieuw plaatje, een logo met de bandnaam, in de banner op Twitter plaatste waardoor fans dachten dat een reünie in de maak was. Toch is het volgens voormalig bandmanager Knowles, vader van Beyoncé, gewoon een actie van het platenlabel. Zij vonden immers dat het tijd was voor een nieuwe look op sociale media. Dat meldt hij aan showbizzkanaal TMZ.

De groep had de ene hit na de andere te pakken, maar ging in 2006 uit elkaar. In 2016 stonden ze even terug samen op het podium van Coachella tijdens een concert van Beyoncé.

Harry Styles komt naar Antwerpen

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 16:03

Goed nieuws voor de fans van Harry Styles, want de zanger heeft zonet zijn nieuwe tournee aangekondigd! En ja hoor, hij komt ook naar Antwerpen!

Op donderdag 7 juli zal Harry Styles op het podium van het Antwerpse Sportpaleis shinen. Tickets zouden op vrijdag 28 januari al in verkoop gaan.

“Ik ben zó blij dat ‘Love On Tour 2002’ eindelijk naar de UK, Europa en Zuid-Amerika komt! De verkoop start op vrijdag 28 januari. Check zeker de website van jouw locatie voor meer informatie en maatregelen rond de show. Ik ben zó excited om jullie te zien. Dank u, I love you. H”, staat er te lezen in zijn post.

Check 'm hieronder:

Op 3 april worden de Grammy Awards uitgereikt

Dieter Blarinckx-19 januari 2022 om 07:08

De Amerikaanse stad Las Vegas zal op 3 april de jaarlijkse Grammy Awards hosten. Dat werd gisteren bekendgemaakt. Normaal zouden de Grammy’s eigenlijk al uitgereikt worden op 31 januari, maar door de opmars van de omikronvariant had de organisatie beslist om de ceremonie wat uit te stellen.

Het is ook voor de eerste keer sinds lang dat de ceremonie zal plaatsvinden in Las Vegas in plaats van Los Angeles. Die bessling werd genomen door het hoge aantal besmettingen in de staat Californië.

De show zal gepresenteerd worden door Trevor Noah. Jon Basiste is de grote kanshebber voor de meeste Grammy’s, hij is zo’n elf keer genomineerd. Naast hem zijn ook Doja Cat, Justin Bieber en H.E.R. grote favorietjes.

Ontdek meer