Destiny's Child komt dan toch niet terug samen

Dieter Blarinckx-21 augustus 2021 om 09:11

Jammer nieuws voor de fans van Beyoncé en Destiny’s Child want de populaire meidengroep komt dan toch niet terug samen. Er deden al langer roddels de ronde dat de zangeressen terug even zouden samenkomen, voor een reünie, maar die werden nu met de grond gelijk gemaakt.

Reden van de roddels wat dat Destiny’s Child afgelopen week een nieuw plaatje, een logo met de bandnaam, in de banner op Twitter plaatste waardoor fans dachten dat een reünie in de maak was. Toch is het volgens voormalig bandmanager Knowles, vader van Beyoncé, gewoon een actie van het platenlabel. Zij vonden immers dat het tijd was voor een nieuwe look op sociale media. Dat meldt hij aan showbizzkanaal TMZ.

De groep had de ene hit na de andere te pakken, maar ging in 2006 uit elkaar. In 2016 stonden ze even terug samen op het podium van Coachella tijdens een concert van Beyoncé.

Ed Sheeran geeft volgend jaar show in ons land

Karen Luiken-17 september 2021 om 10:50

Ed Sheeran gaat op tournee. De zanger reist volgend jaar door Europa en maakt ook een pitstop in ons landje. Op vrijdag 22 juli komt hij voor een optreden naar het Koning Boudewijnstadion in Brussel!

De show maakt deel uit van de stadiontour ‘+ - + ÷ x’, die (godzijdank) ook uitgesproken mag worden als ‘The Mathematics Tour’. Het is de eerste concertreeks die Ed sinds zijn pauze doet.

De Britse artiest zal tijdens zijn shows onder meer gloednieuwe nummers spelen die op zijn album ‘=’ komen te staan. Die plaat verschijnt eind oktober en bevat in ieder geval het liedje ‘Bad Habits’.

Kaartjes voor ‘The Mathematics Tour’ gaan vanaf 25 september in de verkoop. Behalve in België zal Ed ook in landen als Nederland, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Denemarken het podium beklimmen.

Maksim Stojanac lanceert debuutsingle!

Dieter Blarinckx-16 september 2021 om 18:16

De 23-jarige Maksim Stojanac, beter bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe, heeft supergroot nieuws bekendgemaakt: hij lanceert immers zijn debuutsingle op 23 september! Dat werd groots bekendgemaakt via sociale media en met een grote projectie op 't MAS in Antwerpen.

'Vechten Voor Je' zal de eerste solosingle zijn van Maksim, en je kan 'm nu al pre-orderen via deze link!

Check zijn aankondiging hieronder:

Ontdek meer