Destiny's Child komt dan toch niet terug samen

Dieter Blarinckx-21 augustus 2021 om 09:11

Jammer nieuws voor de fans van Beyoncé en Destiny’s Child want de populaire meidengroep komt dan toch niet terug samen. Er deden al langer roddels de ronde dat de zangeressen terug even zouden samenkomen, voor een reünie, maar die werden nu met de grond gelijk gemaakt.

Reden van de roddels wat dat Destiny’s Child afgelopen week een nieuw plaatje, een logo met de bandnaam, in de banner op Twitter plaatste waardoor fans dachten dat een reünie in de maak was. Toch is het volgens voormalig bandmanager Knowles, vader van Beyoncé, gewoon een actie van het platenlabel. Zij vonden immers dat het tijd was voor een nieuwe look op sociale media. Dat meldt hij aan showbizzkanaal TMZ.

De groep had de ene hit na de andere te pakken, maar ging in 2006 uit elkaar. In 2016 stonden ze even terug samen op het podium van Coachella tijdens een concert van Beyoncé.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Ontdek meer