Destiny's Child komt dan toch niet terug samen

Dieter Blarinckx-21 augustus 2021 om 09:11

Jammer nieuws voor de fans van Beyoncé en Destiny’s Child want de populaire meidengroep komt dan toch niet terug samen. Er deden al langer roddels de ronde dat de zangeressen terug even zouden samenkomen, voor een reünie, maar die werden nu met de grond gelijk gemaakt.

Reden van de roddels wat dat Destiny’s Child afgelopen week een nieuw plaatje, een logo met de bandnaam, in de banner op Twitter plaatste waardoor fans dachten dat een reünie in de maak was. Toch is het volgens voormalig bandmanager Knowles, vader van Beyoncé, gewoon een actie van het platenlabel. Zij vonden immers dat het tijd was voor een nieuwe look op sociale media. Dat meldt hij aan showbizzkanaal TMZ.

De groep had de ene hit na de andere te pakken, maar ging in 2006 uit elkaar. In 2016 stonden ze even terug samen op het podium van Coachella tijdens een concert van Beyoncé.

Britney Spears brengt duet uit met Elton John

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 06:25

Britney Spears maakt binnenkort haar muzikale comeback. Verschillende Amerikaanse media melden dat ze samen met Elton John een duet gaat uitbrengen.

Het gaat volgens vertegenwoordigers van Britney en Elton om een herbewerking van de uit 1971 afkomstige hit ‘Tiny Dancer’. Het nieuwe liedje krijgt de naam ‘Hold Me Closer’ en komt binnenkort uit.

Het is voor Britney de eerste release sinds ze in 2016 haar album ‘Glory’ lanceerde. Elton John deed eerder ook al duetten met Ed Sheeran en Dua Lipa.

Max Colombie toch op Pukkelpop!

Dieter Blarinckx-08 augustus 2022 om 21:25

Héél leuk festivalnieuws uit eigen land want Max Colombie, de frontzanger van Oscar and the Wolf, heeft aangekondigd dat ze tóch op het podium van Pukkelpop zullen staan.

Midden vorige maand annuleerde Max alle aankomende optredens van de populaire Belgische band omdat hij even nood had aan een moment voor zichzelf. Hij zat niet lekker in zijn vel en kampte zelfs met de beginselen van een depressie. Maar nu liet hij via instagram weten dat hij klaar is voor twee festivals: Lowlands én Pukkelpop.

“Hey iedereen, Max hier. Ik weet dat het even geleden is sinds je van mij hoorde, maar hier ben ik. Ik besloot om mijn optredens op Lowlands en Pukkelpop te laten doorgaan. We gaan ook twee kleine try-outs doen in aanloop ernaartoe”, klinkt het.

“Het idee om weer op het podium te staan beangstigend, maar ik hoop echt dat het me kan helpen om weer voet aan grond te krijgen. Ik ga het proberen en ik ga alles geven”, klinkt het verder.

Succes Max!

Ontdek meer