Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren opnieuw Love Island

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 09:00

Het kijkcijferkanon Love Island komt deze zomer weer terug voor een nieuw seizoen en dat wordt opnieuw gepresenteerd door Viktor Verhulst en Holly Mae Brood. Het derde seizoen is vanaf deze zomer exclusief te zien op Streamz.

Het populaire datingprogramma waarin Belgische en Nederlandse singles opzoek gaan naar de ware liefde krijgt een derde seizoen. Net zoals de vorige twee seizoenen zal het opnieuw gepresenteerd worden door Viktor Verhulst en Holly Mae Brood. De voice-over zal weer worden ingesproken door komiek Jeroen Verdick.

In een online video maakt Viktor Verhulst bekend dat hij opnieuw de host zal zijn. Na er een jaartje tussenuit geweest te zijn, is hij blij dat er opnieuw een Belgisch-Nederlandse versie is van het programma. In zijn persoonlijke video roept hij ook ineens singles op om zich in te schrijven. Iets voor jou?

Finale ‘Regi Academy’ live in het Sportpaleis!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:24

Deze week start het gloednieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Regi Academy’. Net zoals vorig seizoen gaan Regi en co op zoek naar een nieuwe, ruwe diamant. Maar dit jaar vindt de finale live plaats in het Sportpaleis!

Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt door Regi zelf. De finale van het tweede seizoen zal dus plaatsvinden op het podium van het Antwerpse Sportpaleis:

“Die vindt plaats tijdens mijn concert, live in het Sportpaleis, alstublieft!. Dat wordt niet alleen voor de finalisten maar ook voor mij geweldig stressen!”, wou hij kwijt aan Het Laatste Nieuws.

Het nieuwe seizoen van ‘Regi Academy’ start deze donderdagvond bij VTM2.

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' vanaf september te zien

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:46

Het duurt niet lang meer voordat acht singles het ultieme liefdesexperiment aangaan in een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Als voorproefje op de reeks afleveringen, die vanaf september te zien zijn, deelt VTM nu alvast de eerste beelden.

In ‘Blind Getrouwd’ worden vijf mannen en drie vrouwen via de wetenschap gematcht aan hun ideale partner. Ze geven elkaar het jawoord zonder elkaar ooit gezien te hebben, zonder ook maar iets over elkaar te weten. Na hun trouwdag gaan ze op huwelijksreis en proberen ze erachter te komen of ze écht voor elkaar gemaakt zijn.

De deelnemers van dit seizoen zijn de 27-jarige Brecht, 28-jarige Christiaan, 29-jarige Dziubi, 29-jarige Florence, 29-jarige Jana, 35-jarige Jiri, 36-jarige Joren en 30-jarige Lien. In onderstaande teaser vang je een eerste glimp van hen op.

Ontdek meer