Zien: Kendall Jenner probeert een komkommer te snijden

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 08:00

Het internet lacht zich een deuk met de beelden van Kendall Jenner die een komkommer probeert te snijden. Kendall doet een poging om haar mama te tonen dat ze niet zo verwend is als iedereen denkt.

In de laatste aflevering van realityserie The Kardashians, wil supermodel Kendall Jenner aan mama Kris tonen dat ze heus wel zelf een komkommer kan snijden. Hoe moeilijk kan dat zijn?! Wel, best moeilijk als je het zo ziet!

Op het internet verschijnen er verschillende grappige commentaren van kijkers die de poging hilarisch vinden. Gelukkig geeft Kendall zelf al toe in de video dat ze niet de beste 'snijder' is.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer