Rol van 'Bridgerton'-personage wordt vervangen door andere actrice

Karen Luiken-13 mei 2022 om 06:30

De rol van Francsesca Bridgerton wordt in het derde seizoen van de serie vervangen door een andere actrice. In plaats van Ruby Stokes gaat nu Hannah Dodd het zusje uit de elitefamilie spelen.

Ruby neemt volgens Variety afscheid van de rol omdat ze een hoofdrol speelt in de Netflix-serie ‘Lockwood & Co’. In ‘Bridgerton’ was ze tot nu toe slechts een paar keer te zien. Ze verscheen in de eerste twee afleveringen van het eerste seizoen en in drie verschillende afleveringen van het tweede.

Francesca is de derde dochter van de Bridgerton-familie. Wanneer weten we nog niet, maar net als alle andere broers en zussen uit het gezin krijgt ook zij een eigen seizoen. Daphne en Anthony zijn in de eerste twee seizoenen al aan de beurt geweest. Het derde seizoen van de serie gaat deze zomer in productie.

Martien Meiland zingt titelsong van film in

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:34

Martien Meiland is van alle markten thuis. Hij kan acteren, verbouwt kastelen en scoort veel fans als realityster. Maar binnenkort laat hij ook een ander talent zien: hij gaat een titelsong inzingen van een bioscoopfilm.

De film waar het om draait is ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’. Daarin speelt Martien de rol van kasteelheer Jean Claude. Maar nu blijkt dus dat acteren niet het enige is wat hij voor de film doet. Hij gaat samen met een piet ook de titelsong inzingen.

Benieuwd naar het gouden keeltje van Martien? De film zal vanaf 5 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Telenovelle ‘Lisa’ verwelkomt nieuw personage

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:33

Vanaf vandaag zal er een nieuw gezicht te zien zijn in de telenovella ‘Lisa’. De 22-jarige Naomi Stynen kruipt in de rol van Amal Goossens en maakt daarmee haar televisiedebuut.

Het nieuwe personage Amal is twintig jaar oud, zit vol zelfvertrouwen en is recht voor de raap. Ze is creatief, trots op haar Afrikaanse roots en staat met twee voeten op de grond. Ze maakt haar eerste entree in De Keetal, waar ze meteen veel indruk maakt met haar dart-skills.

“Als klein meisje keek ik ontzettend graag naar de telenovelle ‘Ella’. Ik droomde ervan om ooit ook op een set te staan. En nu, zoveel jaar later gaat die droom ook daadwerkelijk in vervulling”, vertelt actrice Naomi. “In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten omdat alles nog heel nieuw was voor mij. Maar al snel spring je mee op de ‘Lisa’-trein en ben je vertrokken. Elke dag op set is dan ook één groot feest!”

Ontdek meer