Netflix deelt nieuwe poster van 'Stranger Things'

Dieter Blarinckx-12 mei 2022 om 20:13

Eind deze maand kunnen we via Netflix eindelijk kijken naar het gloednieuwe seizoen van de hitserie 'Stranger Things'. En om fans al wat warm te maken, werd zonet de gloednieuwe poster gedropt!

Het vierde seizoen van 'Stranger Things' zal opgesplitst worden in twee delen. Het eerste deel zal te streamen zijn vanaf 27 mei. De tweede helft van het seizoen zal volgen op 1 juli.

Het vierde seizoen zal alles uit de kast halen, althans als we enkele sterren uit de serie mogen geloven. "Het is het meest bizarre seizoen dat we ooit hebben gehad", klonk het onlangs nog in het Amerikaanse magazine People.

Check de gloednieuwe poster hieronder en stream 'Stranger Things' vanaf 27 mei via Netflix!

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

HBO dropt eerste trailer van 'The Last of Us'-serie

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 20:04

Goed nieuws voor de gamers en fans van HBO-series hier, want de populaire Amerikaanse zender heeft zopas de eerste trailer van de langverwachte serie ‘The Last of Us’ gedeeld.

In de trailer zien we hoofdrolspeler Pedro Pascal voor het eerst als Joel Miller en Bella Ramsey als Ellie. De trailer laat al snel zien dat ze trouw blijven aan de populaire game en is duidelijk niet voor angsthazen!

De serie werd al aangekondigd in 2020, maar zal pas ergens volgend jaar te streamen zijn via HBO Max. Voorlopig is nog niet geweten of we ‘m kunnen streamen via Streamz, dus stay tuned!

Check de trailer alvast hieronder:

Ontdek meer