OnlyFans bant seksueel expliciete content

Karen Luiken-20 augustus 2021 om 08:50

OnlyFans zal vanaf 1 oktober seksueel expliciete content bannen. Ook al staan ze bekend voor zich te richten op zo'n content. Naaktfoto's en video's blijven wel nog toegelaten, maar het is niet duidelijk waar de grens ligt.

OnlyFans staat ervoor bekend dat de gebruikers adult content kunnen plaatsen tegen betaling. Ze kunnen zich 'abonneren' op bepaalde gebruikers en dan kunnen ze hun content zien. Die content is meestal niet al te braaf.

Toch is dat systeem niet zo waterdicht. Vorige maand heeft het bedrijf nog bekend gemaakt dat er ze 15 accounts hebben moeten deactiveren wegens kinderporno.

Ook is het niet zo gemakkelijk om investeerders te vinden, want veel adverteerders mogen simpelweg niet investeren in sites die bestaan uit seksueel expliciete content. Door hun richtlijnen aan te passen hopen ze nieuwe investeerders aan te trekken.

De aanpassing van hun richtlijnen gaat niet gepaard zonder kritiek van de gebruikers. Er zijn enorm veel sekswerkers actief op OnlyFans en voor hen is dat dan ook echt hun job. Zij zien hun inkomsten al verdwijnen.

Ben je benieuwd hoe OnlyFans exact werkt? Kijk dan zeker naar Curious, onze nieuwe serie die nu al te zien is op Streamz en binnenkort op YouTube.

Dit Insta-bericht kreeg in 2021 de meeste likes

Karen Luiken-28 december 2021 om 10:53

2021 was een jaar dat wederom gedomineerd werd door corona. Maar het was ook een jaar waarin celebs massaal berichten plaatsten op Instagram en daar miljoenen likes voor kregen. Dit zijn de drie meest populaire posts van het social media-platform.

1. Cristiano Ronaldo

Op de eerste plek is Cristiano Ronaldo geëindigd met een kiekje waarop hij en zijn vriendin Georgina Rodriguez hun zwangerschap bekendmaken. Niet zomaar een zwangerschap, maar een zwangerschap waar een tweeling uit voort zou komen. De aankondiging kreeg maar liefst 32,2 miljoen likes.

2. Ariana Grande

Ariana Grande verdient zilver. Zij ontving bijna 26,7 miljoen likes voor een reeks foto’s waarmee zij aankondigde het jawoord te hebben gegeven aan Dalton Gomez. Op de kiekjes zijn de twee in prachtige trouwkledij te zien.

3. Kylie Jenner

De derde en laatste podiumplek is voor Kylie Jenner. Ook zij verzamelde veel likes met een bijzonder bericht. Ze maakte in september bekend haar tweede kindje met Travis Scott te verwachten en kreeg daar 24,6 vind-ik-leuks voor.


(Photo by Solen Feyissa on Unsplash)

Van roken krijg je erectiestoornissen, feit of fabel?

Kevin Watjou-09 december 2021 om 16:24

Jaël Ost ging de Meir van Antwerpen op om te kijken hoeveel we nu eigenlijk weten over de gevolgen van roken.

Ontdek meer