Compleet vernielde schoenen van Balenciaga kosten een fortuin

Karen Luiken-12 mei 2022 om 15:33

Balenciaga heeft in het verleden al heel wat bijzondere schoenen op de markt gebracht. Van Crocs tot sneakers met hakken: we hebben het allemaal gezien. Nu doet het merk daar nog een schepje bovenop en komt het met een paar stappers die eruitzien alsof ze al twintig jaar meegaan.

De sneakers worden door Balenciaga omschreven als schoenen die van volledig vernietigd katoen en rubber zijn gemaakt, met scheuren verspreid over de hele stof. Aan de zijkant is de naam van Balenciaga in een soort graffitivorm te zien.

De ‘compleet vernielde’ schoenen zijn verkrijgbaar in het zwart en wit. Interesse? Dan zal je snel (en rijk) moeten zijn. Volgens Balenciaga komen er slechts 100 paar van deze limited edition-sneakers op de markt. Ze krijgen een prijskaartje van bijna 1800 euro.

Zayn Malik komt met eigen kledinglijn

Dieter Blarinckx-19 juni 2022 om 10:47

Voormalig One Direction-lid Zayn Malik heeft via instagram laten weten dat hij met zijn eigen kledingcollectie, Paynt By Zayn, op de proppen komt!

De 29-jarige Britse zanger heeft voor het eerst een eigen kledinglijn gedropt. De Paynt By Zayn-collectie bestaat uit kleurrijke hoodies, shirts, broeken en zelfs beanies. Het gaat om een limited sale, dus snel zijn is de boodschap!

Benieuwd naar de hele collectie en de prijzen? Hier kan je alle info terugvinden!

ZIEN: nieuwe Pride campagne van Hunkemöller!

Sofie Verbeeck-13 juni 2022 om 12:00- Foto:

Hunkemöller

Hunkemöller heeft een nieuwe Pride campagne op poten gezet! In een fotoshoot met vijf prachtige individuen tonen ze aan dat niemand zich moet verbergen of verontschuldigen voor wie ze zijn.

Hunkemöller

Met de campagne wil Hunkemöller duidelijk maken dat je je niet hoeft te schamen voor wie je bent. Ze willen dat iedereen zichzelf graag ziet, zonder schaamte, oordeel of angst te voelen. Iedereen moet zich kunnen goed voelen in zijn vel en iedereen mag gezien worden!

Hiermee doelen ze vooral op de trots van de LGBTQ+ gemeenschap. Volgens Hunkemöller gaat het er om dat je je vrij voelt om te zijn wie je wilt zijn en dat je apetrots moet zijn op wie je bent. De foto's van de nieuwe Pride campagne zien er alvast fantastisch uit!

Hunkemöller

Ontdek meer