Slapen met je hond kan goed zijn voor je mentale gezondheid

Karen Luiken-07 juli 2021 om 11:14

​Terwijl het ene hondenbaasje weigert zijn viervoeter in de buurt van de slaapkamer te laten komen, kruipt het andere iedere nacht tegen zijn harige vriend aan. Hoor jij bij het eerste kamp? Good for you. Volgens dierenexpert Karen Barrett heeft het slapen met je hond meerdere voordelen.

Karen Barrett is een hondengedragstherapeut en weet dus waar ze over praat. Ze zegt dat zolang je je hond laat weten wie de baas is, het goed is om het harige beestje bij jou in bed te laten slapen. “Als de hond op je hoofd slaapt, denken ze dat ze hoger zitten dan jij en dat kan een probleem vormen. Maar als het dier naast je ligt, komt er een stofje vrij dat ons aanmoedigt om samen te knuffelen”, aldus de vrouw tegen Daily Telegraph.

Vooral eenzame mensen kunnen er baat bij hebben om ’s nachts tegen hun huisdier aan te kruipen. De expert: “Voor een alleenstaande of ouder persoon wiens partner is overleden, kan het geruststellend zijn om een hond te hebben die op bed slaapt.”

De informatie die de therapeut geeft, komt overeen met een eerder onderzoek van het Canisius College in Buffalo. Daaruit is gebleken dat vrouwen – de studie was gericht op dames – een rustgevendere nachtrust hadden als ze met een hond sliepen, dan wanneer ze het bed deelden met een kat of ander mens.

(Photo by Cristian Castillo on Unsplash)​

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Krijg 1300 dollar om horrorfilms te kijken

Lore Ketels-15 september 2021 om 12:13

Alle horrorfans opgelet, FinanceBuzz kondigde aan dat ze op zoek zijn naar mensen die voor hen 13 horrorfilms willen kijken in 10 dagen. Makkelijk verdiend toch?!

Het bedrijf wilt te weten komen of films met een hoger productiebudget nu echt enger zijn dan films met een lager productiebudget. Dit testen ze door je een hartslagmeter aan te doen en te zien welke films je hartslag het meeste verhogen.

Dit is de lijst van films die je zal moeten bekijken:

1. Saw
2. Amityville Horror
3. A Quiet Place
4. A Quiet Place Part 2
5. Candyman
6. Insidious
7. The Blair Witch Project
8. Sinister
9. Get Out
10. The Purge
11. Halloween (2018)
12. Paranormal Activity
13. Annabelle

Jammer genoeg kan je enkel deelnemen als je in de Verenigde Staten woont.

(Photo by Mollie Sivaram on Unsplash)

Ontdek meer