Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Deze 'Cobra Kai'-acteurs komen naar FACTS!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:51

Groot nieuws voor de fans van de populaire Netflix-serie 'Cobra Kai' want twee acteurs uit de serie werden zonet toegevoegd aan de line-up van FACTS!

Niemand minder dan Xolo Maridueña en Gianni DeCenzo zullen op 22 en 23 oktober afzakken naar Flanders Expo in Gent voor de halfjaarlijkse fanbeurs FACTS! Dat werd door FACTS zelf zopas aangekondigd via sociale media.

De twee acteurs zullen beide dagen beschikbaar zijn voor photoshoots, handtekeningen, selfies en natuurlijk voor de Q&A.

Tickets zijn nu alvast te koop via deze link!

Hoe ver zou je gaan voor extra punten?

Simon Smetryns-02 oktober 2022 om 16:04

Heb je al eens een crush gehad op een prof of docent? En hoe ver zou je gaan voor extra punten?

We trokken met Clementine Caron naar de Student Welcome in Brugge.

Ontdek meer