André Hazes toch weer samen met Monique?

Amber Schepers-12 mei 2022 om 13:30

Hoewel ze het ontkennen, lijkt de liefde tussen André Hazes (28) en Monique Westenberg (44) toch weer in de lucht te hangen. De twee zouden volgens de Nederlandse pers opnieuw bij elkaar zijn na een vakantie in de Verenigde Staten met hun zoontje. Op foto's van die vakantie lijkt het erop dat ze elkaar weer gevonden hebben.

Het is niet de eerste make-up na break-up voor de Nederlandse zanger André Hazes en zijn ex-verloofde Monique Westenberg. Het koppel ging voor het eerst uit elkaar in 2018 en kende nadien een relatie met veel ups en downs, maar het lijkt erop dat de twee elkaar misschien wel weer gevonden hebben.

'Kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’, zo verwoordde Monique het enkele weken geleden op sociale media. Samen met haar zoontje en ex André Hazes beleefde ze een geweldige vakantie in de VS. Niet alleen lijken ze terug herenigd als gezin, maar ook met z'n tweeën hadden ze het naar hun zin. In het Nederlandse weekblad Privé verschenen namelijk enkele intieme beelden van de twee. Op de foto's is te zien hoe ze innig knuffelen in een zwembad. Ook kan je op een van de beelden zien hoe het ex-koppel hand in hand loopt.

Toch ontkent Monique alle geruchten op Instagram: "Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn", schrijft ze.

De intieme foto’s van de twee zijn ook Sarah van Soelen (25), de meest recente ex-liefde van André Hazes, niet ontgaan. “Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen”, laat ze weten aan Shownieuws. In april vorig jaar maakten André en Sarah hun relatie bekend aan het publiek, maar na zes maanden was de liefde alweer over. Hoewel Sarah van Soelen begin dit jaar nog erg positief was over haar ex, klinkt het nu heel anders. “Ik heb André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor”, vertelt ze.

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Brooklyn Beckham onder vuur door nieuwe TikTok

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:29

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria, krijgt momenteel bakken kritiek over zich heen nadat een nieuwe TikTok werd gedropt waarin hij een beetje opschept met het feit dat hij “chef-kok” is.

TikTokker Daniel Mac maakt geregeld video’s waarin hij opvallende wagens tegenhoudt om zo ook de chauffeurs in beeld te brengen. In zijn laatste video zit niemand minder dan de 23-jarige Brooklyn Beckham achter het stuur. Hij reed rond in een McLaren P1, met een prijskaartje van zo’n 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Daniel vraagt Brooklyn naar zijn werk, waarop hij antwoordt “chef-kok”. En daar is het internet niet zo happy mee, meer zelfs, ze lachen hem gewoon vierkant uit.

“Hij maakte spek met eieren en hij denkt dat hij een chef is”, “Het belachelijkste dat ik ook heb gezien” en “Wat een clown”, zijn maar een fractie van wat er online te lezen valt.

Check de TikTok hier:

Ontdek meer