André Hazes toch weer samen met Monique?

Amber Schepers-12 mei 2022 om 13:30

Hoewel ze het ontkennen, lijkt de liefde tussen André Hazes (28) en Monique Westenberg (44) toch weer in de lucht te hangen. De twee zouden volgens de Nederlandse pers opnieuw bij elkaar zijn na een vakantie in de Verenigde Staten met hun zoontje. Op foto's van die vakantie lijkt het erop dat ze elkaar weer gevonden hebben.

Het is niet de eerste make-up na break-up voor de Nederlandse zanger André Hazes en zijn ex-verloofde Monique Westenberg. Het koppel ging voor het eerst uit elkaar in 2018 en kende nadien een relatie met veel ups en downs, maar het lijkt erop dat de twee elkaar misschien wel weer gevonden hebben.

'Kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’, zo verwoordde Monique het enkele weken geleden op sociale media. Samen met haar zoontje en ex André Hazes beleefde ze een geweldige vakantie in de VS. Niet alleen lijken ze terug herenigd als gezin, maar ook met z'n tweeën hadden ze het naar hun zin. In het Nederlandse weekblad Privé verschenen namelijk enkele intieme beelden van de twee. Op de foto's is te zien hoe ze innig knuffelen in een zwembad. Ook kan je op een van de beelden zien hoe het ex-koppel hand in hand loopt.

Toch ontkent Monique alle geruchten op Instagram: "Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn", schrijft ze.

De intieme foto’s van de twee zijn ook Sarah van Soelen (25), de meest recente ex-liefde van André Hazes, niet ontgaan. “Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen”, laat ze weten aan Shownieuws. In april vorig jaar maakten André en Sarah hun relatie bekend aan het publiek, maar na zes maanden was de liefde alweer over. Hoewel Sarah van Soelen begin dit jaar nog erg positief was over haar ex, klinkt het nu heel anders. “Ik heb André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor”, vertelt ze.

Verloofde Britney Spears wil 'familie snel uitbreiden'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:55

Sam Ashgari is vastbesloten zijn familie met Britney Spears snel te zullen uitbreiden. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend hun ongeboren kindje te zijn verloren door een miskraam.

Via een bericht op Instagram laat Sam weten blij te zijn met alle steun die hij en Britney na het verdrietige nieuws hebben ontvangen. “We hebben jullie support gevoeld. We denken positief en gaan verder met onze toekomst”, klinkt het. “Het is moeilijk, maar we zijn niet alleen. Bedankt voor het respecteren van onze privacy. We zullen ons gezin binnenkort uitbreiden.”

Britney en Sam schreven zaterdag in een bericht dat ze hun ‘wonderbaby’ zijn verloren. “Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder", aldus het koppel. "Onze liefde voor elkaar houdt ons sterk.”

Nick Jonas 'gezegend' met dochtertje

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:46

Het leven lacht Nick Jonas toe. De kersverse vader heeft het een paar maanden zwaar gehad toen Malti, het dochtertje dat hij samen met Priyanka Chopra kreeg, 100 dagen op de intensive care lag. Inmiddels is de kleine meid thuis en geniet de zanger met volle teugen van het vaderschap.

“Het leven is mooi”, zei Nick tijdens een bezoekje aan ‘The Today Show’. Hij en Priyanka werden in januari voor het eerst ouders van een dochertje dat via een draagmoeder ter wereld kwam. Ze lag een paar maanden in het ziekenhuis, maar is inmiddels thuis en maakt het goed. “Ze is een geschenk. We zijn gezegend dat ze nu bij ons is.”

Nick merkte op dat hij en zijn twee oudere broers nu allemaal vader zijn van een meisje. “De Jonas-familie blijft groeien. Mijn ouders zijn heel enthousiast. Ze zijn nu grootouders van inmiddels vier prachtige kleindochters.”

Ontdek meer