André Hazes toch weer samen met Monique?

Amber Schepers-12 mei 2022 om 13:30

Hoewel ze het ontkennen, lijkt de liefde tussen André Hazes (28) en Monique Westenberg (44) toch weer in de lucht te hangen. De twee zouden volgens de Nederlandse pers opnieuw bij elkaar zijn na een vakantie in de Verenigde Staten met hun zoontje. Op foto's van die vakantie lijkt het erop dat ze elkaar weer gevonden hebben.

Het is niet de eerste make-up na break-up voor de Nederlandse zanger André Hazes en zijn ex-verloofde Monique Westenberg. Het koppel ging voor het eerst uit elkaar in 2018 en kende nadien een relatie met veel ups en downs, maar het lijkt erop dat de twee elkaar misschien wel weer gevonden hebben.

'Kijken welke vorm we nodig hebben als gezin’, zo verwoordde Monique het enkele weken geleden op sociale media. Samen met haar zoontje en ex André Hazes beleefde ze een geweldige vakantie in de VS. Niet alleen lijken ze terug herenigd als gezin, maar ook met z'n tweeën hadden ze het naar hun zin. In het Nederlandse weekblad Privé verschenen namelijk enkele intieme beelden van de twee. Op de foto's is te zien hoe ze innig knuffelen in een zwembad. Ook kan je op een van de beelden zien hoe het ex-koppel hand in hand loopt.

Toch ontkent Monique alle geruchten op Instagram: "Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn", schrijft ze.

De intieme foto’s van de twee zijn ook Sarah van Soelen (25), de meest recente ex-liefde van André Hazes, niet ontgaan. “Als hij denkt dat hij hier gelukkig van wordt, moet hij dat lekker doen”, laat ze weten aan Shownieuws. In april vorig jaar maakten André en Sarah hun relatie bekend aan het publiek, maar na zes maanden was de liefde alweer over. Hoewel Sarah van Soelen begin dit jaar nog erg positief was over haar ex, klinkt het nu heel anders. “Ik heb André Hazes nergens voor nodig. Je krijgt een hoop leugens. Daar pas ik voor”, vertelt ze.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer