Gert Verhulst brengt eerste single uit

Esther Lapin-20 augustus 2021 om 07:34

Vanaf vandaag kan je luisteren naar 'Zij' de eerste single van het album 'Zijn Mooiste Liedjes'. Je kan 'Zij' zeker en vast herkennen van 'Het Huis Anubis', waar het liedje 'Hij' heet.

In het soloalbum van Gert, steekt hij samen met Steve Willaert een deel van de liedjes die hij heeft geschreven voor Studio 100 in een nieuw jasje.

Andere liedjes die er op het album zullen te horen zijn, zijn: ‘Zonder Liefde’ (De 3 Biggetjes), ‘Dansen’ (Spring) en ‘Het Pad Der 7 Zonden’ (Het Huis Anubis).

Het volledige album komt uit op 20 september. Tot dan kan je genieten van 'Zij'.

Documentaire over Avicii in de maak

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Dik drie jaar na de dood van Avicii wordt er gewerkt aan een documentaire over de dj. In de film krijgen fans een kijkje in het leven en de carrière van Tim Bergling, zoals de Zweedse artiest eigenlijk heet. Het eindresultaat moet volgens Billboard in 2023 uit worden gebracht.

De docu zal nieuw geproduceerd materiaal bevatten, interviews met Avicii en nooit eerder vertoonde archiefbeelden. Ook komen er interviews voorbij met de familie, vrienden en collega’s van de dj.

Het werk wordt omschreven als ‘een blik op de muziek en de artiest die de muziekwereld voor altijd heeft veranderd’. Het wordt een intiem verhaal over zijn grote successen en zijn strijd tegen de druk.

Avicii maakte in 2018 op 28-jarige leeftijd een einde aan zijn leven.

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Ontdek meer