Gert Verhulst brengt eerste single uit

Karen Luiken-20 augustus 2021 om 07:34

Vanaf vandaag kan je luisteren naar 'Zij' de eerste single van het album 'Zijn Mooiste Liedjes'. Je kan 'Zij' zeker en vast herkennen van 'Het Huis Anubis', waar het liedje 'Hij' heet.

In het soloalbum van Gert, steekt hij samen met Steve Willaert een deel van de liedjes die hij heeft geschreven voor Studio 100 in een nieuw jasje.

Andere liedjes die er op het album zullen te horen zijn, zijn: ‘Zonder Liefde’ (De 3 Biggetjes), ‘Dansen’ (Spring) en ‘Het Pad Der 7 Zonden’ (Het Huis Anubis).

Het volledige album komt uit op 20 september. Tot dan kan je genieten van 'Zij'.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Zien: de nieuwe videoclip van Adele

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 21:38

De Britse zangeres Adele is helemaal back. En dat zullen we geweten hebben. Na haar comeback song 'Easy On Me', lanceerde Adele haar tweede single van het album '30', 'Oh My God'.

Woensdag lanceerde de zangeres de officiële videoclip van haar nieuwste single 'Oh My God' op al haar kanalen. De ganse clip werd geshoot in zwart/wit wat zorgt voor een classy feeling.

Check de volledige clip hier:

Ontdek meer