Zien: officiële beeld ‘K2 zoekt K3'

Dieter Blarinckx-20 augustus 2021 om 07:13

Dit najaar gaan Vlaanderen en Nederland samen met Hanne en Marthe op zoek naar een waardige vervanger of vervangster voor Klaasje.

Onze Kürt Rogiers en de Nederlandse Tooske Ragas zullen de show presenteren.

Hoe gaat de show net in z’n werk gaan? De kandidaten komen eerst voor 2 professionele jury’s te staan: zangeressen Natalia en Samantha Steenwijk beoordelen op de zangkwaliteiten, terwijl Ingeborg en de flamboyante Gordon zetelen in de zie-jury.

Daarna mogen de kandidaten door naar de 100-koppige publieksjury.

Spannend!

‘K2 zoekt K3’, dit najaar te zien bij VTM!

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Geweldig nieuws voor Kitty uit 'Big Brother'

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:16

Na regen komt zonneschijn, ook voor Kitty uit ‘Big Brother’. De blondine die in het programma vooral bekendstond om haar roze huispak, is voor het eerst oma geworden. Dat heuglijke nieuws maakt ze bekend via Instagram.

Het was voor Kitty een week vol emoties. Haar vader overleed toen ze nog in het ‘Big Brother’-huis zat en niet veel later bleek dat ze het programma moest verlaten. Een beetje blijdschap kon Kitty dus wel gebroken. En die krijgt ze nu ook.

“Naast mijn schoenen loop ik van trots”, schrijft Kitty bij een foto. “Gisteren ben ik oma geworden van mijn prachtige kleindochter Dani. Een prachtig meisje van 4530 gram. Zo trots.”

Ontdek meer