Maksim Stojanac doet mee aan ‘Dancing With The Stars’!

Dieter Blarinckx-20 augustus 2021 om 06:57

Na het nieuws dat Nina Derwael te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’, heeft nu ook Maksim Stojanac bevestigd!

De 23-jarige acteur, vooral bekend van #LikeMe, trekt dit najaar zijn beste dansschoentjes aan om ons te betoveren met zijn moves.

"Met Nina ken ik al één collega-danser tegen wie ik het dit najaar zal opnemen op de dansvloer. Ik ga dit dansavontuur met volle goesting aan. Battlen tegen Nina wordt niet makkelijk, maar laat ons zeggen dat ik ook voor goud zal gaan, like Nina”, klinkt het in een interview met de Vlaamse pers.

‘Dancing With The Stars’ zal dit najaar te zien zijn op Play4 en online via GoPlay.be!

Alvast veel succes Maksim!

EOTB-ster Jørney gaat voor compleet nieuwe look

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:59

Er zijn veel transformaties gaande in het leven van Jørney Hendrikx. Terwijl de ‘Ex On The Beach’-babe zich klaarmaakt voor de komst van haar eerste kindje en daarmee een nieuw hoofdstuk in haar leven, verandert ook haar uiterlijk langzaam maar zeker. En daarmee bedoelen we niet alleen haar buik, die natuurlijk boller en boller wordt. Ook haar kapsel heeft een metamorfose gekregen.

Jørney vond het hoog tijd voor een nieuwe look en heeft haar blonde lokken daarom ingeruild voor vlechtjes. Heel veel vlechtjes. Op haar Instagram-account vinden we een foto van het eindresultaat. “Maak een verandering. Lach meer. Wees opgewonden”, schrijft ze erbij.

Fans zijn enthousiast over het kapsel. “Omg, staat je prachtig”, zegt er een. “Waauw zo knap”, aldus een ander. En een derde: “Wat zie je er prachtig uit.”

Liam Payne heeft goed nieuws over One Direction-reünie

Karen Luiken-23 september 2021 om 07:50

Er wordt al jaren gespeculeerd over een One Direction-reünie. Het is inmiddels zes jaar geleden dat de boyband een pauze inlaste en hoewel veel fans na al die tijd de hoop zijn verloren, gaat de hereniging er volgens Liam Payne gewoon komen.

Zayn Malik was in maart 2015 de eerste die de groep verliet. Nog voor het einde van datzelfde jaar gaven de overige leden hun laatste optreden. Sindsdien zijn de heren allemaal hun eigen weg gegaan en hebben ze stuk voor stuk solomateriaal opgenomen. Niall Horan heeft al twee albums uitgebracht en Harry Styles won zelfs meerdere prijzen voor zijn muziek.

Vorig jaar vierde One Direction zijn 10-jarige jubileum. Fans dachten héél even dat de mannen speciaal voor dat moment samen zouden komen, maar dat gebeurde tot hun grote teleurstelling niet. De vraag luidt sindsdien dan ook: gaat de reünie er überhaupt nog komen? Wel als het aan Liam Payne ligt. “Ik heb er met Louis over gepraat en we zijn het er over eens dat het eerder vroeger dan later moet gebeuren”, aldus de zanger in een gesprek met The Mirror.

Oftewel: er is nog hoop. Fingers crossed!

Ontdek meer