Tegen deze landen strijdt België in tweede halve finale songfestival

Karen Luiken-12 mei 2022 om 06:11

Nadat dinsdag de eerste halve finale van het songfestival plaatsvond, is het vanavond tijd voor de tweede. Daarin strijd onder meer ‘onze’ Jérémie Makiese met zijn liedje ‘Miss You’. Tegen wie neemt hij het op?

Achttien verschillende artiesten laten vanavond het liedje horen waarmee ze hun land vertegenwoordigen. De uit Antwerpen afkomstige Jérémie Makiese is als zestiende aan de beurt. Check hieronder alvast alle liedjes die je vanavond te horen gaat krijgen!

Finland, The Rasmus - Jezebel

Israël, Michael Ben David - I.M.

Servië, Konstrakta - In Corpore Sano

Azerbeidzjan, Nadir Rustamli - Fade to Black

Georgië, Circus Mircus - Lock Me In

Malta, Emma Muscat - I Am What I Am

San Marino, Achille Lauro - Stripper

Australië, Sheldon Riley - Not The Same

Cyprus, Andromache - Ela

Ierland, Brooke - That’s Rich

Noord-Macedonië, Andrea - Circles

Estland, Stefan - Hope

Roemenië, WRS - Llámame

Polen, Ochman - River

Montenegro, Vladana - Breathe

België, Jérémie Makiese - Miss You

Zweden, Cornelia Jakobs - Hold Me Closer

Tsjechië, We Are Domi - Lights Off

Plannen voor nieuwe seizoenen 'Wednesday' liggen klaar

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:53

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor het tweede seizoen van ‘Wednesday’ wordt aangekondigd. Hoewel het groene licht nog niet officieel gegeven is, wordt er door producer Tim Burton al gesproken over een vervolg. Sterker nog: volgens hem liggen er zelfs al plannen klaar voor een derde én vierde seizoen.

‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Er keken in de eerste zeven dagen sinds de release nooit zoveel mensen naar een Engelstalige Netflix-serie als naar ‘Wednesday’. Voorheen stond het record op naam van ‘Stranger Things’.

Het is dan waarschijnlijk ook niet de vraag óf er een vervolg wordt aangekondigd, maar wanneer. En als we producer Tim Burton mogen geloven, zou dat binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren.

“Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst”, zegt hij in een gesprek met Variety. “Als we een show maken, kijken we meteen naar meerdere seizoenen. We gaan er nooit vanuit, maar je hoopt er natuurlijk op dat een show succesvol zal zijn. Je legt altijd minimaal drie of vier seizoenen aan potentiële verhaallijnen klaar.”

Natuurlijk kunnen de plannen altijd wijzigen, maar toch blijft de producer bij zijn standpunt. “We hebben een vrij duidelijk beeld van wat we willen doen in toekomstige seizoenen.”

Yay! De trailer van derde seizoen 'Emily in Paris' is hier

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:42

Heel veel drama, nog veel meer fashion en opnieuw een prachtig beeld van Parijs. Dat is wat we volgens een gloednieuwe trailer mogen verwachten van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’.

Het derde seizoen gaat allemaal om het maken van keuzes. Kiest Emily voor haar ene of haar andere job? Gaat ze voor Alfie of Gabriel? En staan haar vriendinnen op de eerste plek of is toch haar liefdesleven belangrijker?

Drie vragen waar we vanaf 21 december hopelijk een antwoord op krijgen. Dan verschijnt het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix.

Ontdek meer