Adele woont samen met Rich Paul

Karen Luiken-12 mei 2022 om 06:15

Adele woont samen met haar vriendje Rich Paul. Dat nieuws maakt de zangeres zelf bekend met een aantal schattige ongeziene foto’s van zichzelf en de 40-jarige sportmakelaar.

Op een van de beelden is te zien hoe Adele en Rich samen voor een enorm huis staan. Ze houden allebei sleutels vast, wat suggereert dat ze de woning samen hebben gekocht.

Op een ander kiekje staan de tortelduifjes samen in de McDonald’s en een derde beeld toont hoe de twee in bijpassende outfits naar een honkbalwedstrijd kijken. “De tijd vliegt”, schrijf Adele in het onderschrift op Instagram.

Adele en Rich zijn nu een jaar samen. Tot 2019 was de ‘Hello’-zangeres getrouwd met Simon Konecki. Met hem kreeg ze hun zoontje Angelo.

Verloofde Britney Spears wil 'familie snel uitbreiden'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:55

Sam Ashgari is vastbesloten zijn familie met Britney Spears snel te zullen uitbreiden. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend hun ongeboren kindje te zijn verloren door een miskraam.

Via een bericht op Instagram laat Sam weten blij te zijn met alle steun die hij en Britney na het verdrietige nieuws hebben ontvangen. “We hebben jullie support gevoeld. We denken positief en gaan verder met onze toekomst”, klinkt het. “Het is moeilijk, maar we zijn niet alleen. Bedankt voor het respecteren van onze privacy. We zullen ons gezin binnenkort uitbreiden.”

Britney en Sam schreven zaterdag in een bericht dat ze hun ‘wonderbaby’ zijn verloren. “Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder", aldus het koppel. "Onze liefde voor elkaar houdt ons sterk.”

Nick Jonas 'gezegend' met dochtertje

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:46

Het leven lacht Nick Jonas toe. De kersverse vader heeft het een paar maanden zwaar gehad toen Malti, het dochtertje dat hij samen met Priyanka Chopra kreeg, 100 dagen op de intensive care lag. Inmiddels is de kleine meid thuis en geniet de zanger met volle teugen van het vaderschap.

“Het leven is mooi”, zei Nick tijdens een bezoekje aan ‘The Today Show’. Hij en Priyanka werden in januari voor het eerst ouders van een dochertje dat via een draagmoeder ter wereld kwam. Ze lag een paar maanden in het ziekenhuis, maar is inmiddels thuis en maakt het goed. “Ze is een geschenk. We zijn gezegend dat ze nu bij ons is.”

Nick merkte op dat hij en zijn twee oudere broers nu allemaal vader zijn van een meisje. “De Jonas-familie blijft groeien. Mijn ouders zijn heel enthousiast. Ze zijn nu grootouders van inmiddels vier prachtige kleindochters.”

Ontdek meer