Adele woont samen met Rich Paul

Karen Luiken-12 mei 2022 om 06:15

Adele woont samen met haar vriendje Rich Paul. Dat nieuws maakt de zangeres zelf bekend met een aantal schattige ongeziene foto’s van zichzelf en de 40-jarige sportmakelaar.

Op een van de beelden is te zien hoe Adele en Rich samen voor een enorm huis staan. Ze houden allebei sleutels vast, wat suggereert dat ze de woning samen hebben gekocht.

Op een ander kiekje staan de tortelduifjes samen in de McDonald’s en een derde beeld toont hoe de twee in bijpassende outfits naar een honkbalwedstrijd kijken. “De tijd vliegt”, schrijf Adele in het onderschrift op Instagram.

Adele en Rich zijn nu een jaar samen. Tot 2019 was de ‘Hello’-zangeres getrouwd met Simon Konecki. Met hem kreeg ze hun zoontje Angelo.

Deze 'Harry Potter'-actrice komt naar Comic Con!

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 20:13

Potterheads, opgelet! Comic Con Brussels heeft namelijk een gloednieuwe gast aangekondigd en het is niemand minder dan de geliefde 'Harry Potter'-actrice Natalia Tena!

Natalia Tena ken je hoogstwaarschijnlijk als Nymphadora Tonks uit de ‘Harry Potter’-films. Ze werd voor het eerst geïntroduceerd in ‘Harry Potter and the Order of the Phoenix’ en stierf uiteindelijk vechtend aan de zijde van haar man tijdens de Battle of Hogwarts in ‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2’.

Naast ‘Harry Potter’, kan je ze misschien ook kennen als Osha, de wildling die Bran en Rickon Stark beschermde in ‘Game Of Thrones’ of als Twi'Lek Xi'an in ‘The Mandalorian’.

Tena zal enkel op zaterdag 29/10 aanwezig op Comic Con Brussels en zal beschikbaar zijn voor photoshoots en handtekeningen.

Meer info kan je hier vinden.

Martien Meiland zingt titelsong van film in

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:34

Martien Meiland is van alle markten thuis. Hij kan acteren, verbouwt kastelen en scoort veel fans als realityster. Maar binnenkort laat hij ook een ander talent zien: hij gaat een titelsong inzingen van een bioscoopfilm.

De film waar het om draait is ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’. Daarin speelt Martien de rol van kasteelheer Jean Claude. Maar nu blijkt dus dat acteren niet het enige is wat hij voor de film doet. Hij gaat samen met een piet ook de titelsong inzingen.

Benieuwd naar het gouden keeltje van Martien? De film zal vanaf 5 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Ontdek meer