Rebel Wilson nu te zien in Netflix-film 'Senior Year'

Karen Luiken-13 mei 2022 om 05:13

Netflix heeft er vanaf vandaag een nieuwe must-see bij. Het aanbod is uitgebreid met 'Senior Year', een film met 'Pitch Perfect'-ster Rebel Wilson in de hoofdrol.

‘Senior Year’ gaat over een cheerleader die in een coma belandt na een val. Twintig jaar lang is ze buiten bewustzijn. Maar dan keert ze terug en komt ze erachter dat ze acht ‘Fast & Furious’-films achterloopt. Oftewel: ze is twee decennia van haar leven kwijt. De cheerleader besluit terug te gaan naar de middelbare school om haar senior year bij te wonen en tot prom queen te worden uitgeroepen.

In de trailer is te zien dat Rebel Wilson, die de hoofdrol speelt, als zeventienjarig meisje gevangenzit in een lichaam van een volwassene. Ze komt erachter dat mobiele telefoons enorm zijn veranderd en dat de kliekjes op de middelbare school niet meer zijn zoals vroeger.

Naast Rebel spelen ook Sam Richardson, Zoë Chao, Mary Holland, Justin Hartley, Chris Parnell, Angourie Rice, Michael Cimino, Jeremy Ray Taylor, Avantika en Alicia Silverstone een rol in de film.

Check de trailer hieronder:

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Olaf uit 'Frozen' was er bijna niet geweest

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:11

Als je aan ‘Frozen’ denkt, denk je aan Olaf en als je aan Olaf denkt, denk je aan ‘Frozen’. De film en het sneeuwpoppetje zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Toch had het niet veel gescheeld of de vrolijke snuiter had de film niet gehaald.

Jennifer Lee, mede-regisseur van ‘Frozen’, vertelde tijdens de uitreiking van de Arts and Entertainment Journalism Awards in Los Angeles dat ze eigenlijk van plan was om Olaf uit de film te schrappen.

Toen Jennifer de eerste delen van de film te zien kreeg, was ze heel stellig. “Kill the snowman", zei ze toen. Maar gelukkig slaagde Josh Gad, de acteur die Olaf speelt, er toch in om haar van gedachte te laten veranderen. Met succes: ‘Frozen’ kent inmiddels twee films en Olaf heeft zelfs al zijn miniserie gekregen.

Ontdek meer