Rebel Wilson nu te zien in Netflix-film 'Senior Year'

Karen Luiken-13 mei 2022 om 05:13

Netflix heeft er vanaf vandaag een nieuwe must-see bij. Het aanbod is uitgebreid met 'Senior Year', een film met 'Pitch Perfect'-ster Rebel Wilson in de hoofdrol.

‘Senior Year’ gaat over een cheerleader die in een coma belandt na een val. Twintig jaar lang is ze buiten bewustzijn. Maar dan keert ze terug en komt ze erachter dat ze acht ‘Fast & Furious’-films achterloopt. Oftewel: ze is twee decennia van haar leven kwijt. De cheerleader besluit terug te gaan naar de middelbare school om haar senior year bij te wonen en tot prom queen te worden uitgeroepen.

In de trailer is te zien dat Rebel Wilson, die de hoofdrol speelt, als zeventienjarig meisje gevangenzit in een lichaam van een volwassene. Ze komt erachter dat mobiele telefoons enorm zijn veranderd en dat de kliekjes op de middelbare school niet meer zijn zoals vroeger.

Naast Rebel spelen ook Sam Richardson, Zoë Chao, Mary Holland, Justin Hartley, Chris Parnell, Angourie Rice, Michael Cimino, Jeremy Ray Taylor, Avantika en Alicia Silverstone een rol in de film.

Check de trailer hieronder:

'FOMO' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:40

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan griezelen met de Vlaamse horror- en influencerfilm 'FOMO'. Het verhaal werd bedacht door Maximiliaan Verheyen en de hoofdrollen worden gespeeld door influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Steffi Merci, Leonard Santos, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Hariette Sylva en Gilles Van Hecke.

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

'FOMO' kan je nu ontdekken in een bioscoop bij jou in de buurt! Meer info & tickets kan je hier vinden.

Check hieronder de trailer, als je durft tenminste ;-)!

‘Ghostbusters: Afterlife’ krijgt een vervolg!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:36

Groot nieuws voor de movielovers hier, want er komt dus wel degelijk nóg een film in de ‘Ghostbusters’-franchise. En we hebben zelfs al een releasedatum!

Gisteren werd via sociale media aangekondigd dat er een vervolg in de maak is op de blockbuster ‘Ghostbusters: Afterlife’ van vorig jaar. Vanaf 20 december 2023 zal het gloednieuwe avontuur te zien zijn in de bioscoop.

In de regiestoel zal wederom Jason Reitman plaatsnemen. Hij deelde ook de voorlopige titel van de film ‘Firehouse’, verwijzend naar het iconische brandweergebouw uit de originele ‘Ghostbusters’-films.

Check zijn aankondiging hier:

Ontdek meer